1 Reply Latest reply on Nov 14, 2008 4:06 PM by Newsgroup_User

    Positioning a Video Class - wrongly offset

    _brice_
      I have compiled a SWF with Flex 3 from Actionscript3 that calls a Video class ("video") and plays a FLV movie. My routine sets video.x and video.y values to 0 and 0 (top left). Everything looks fine when I play it in the Flash Player... however.;

      When I embed this SWF into a webpage, the video appears about 60pixels from the left edge of the movie / embed area. Any idea why this may be happening?

      My embed tag looks like;

      <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" type="application/x-oleobject" codebase=" http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7" width="640" height="360"><param name="src" value="Player.swf">

      <embed type="application/x-shockwave-flash" pluginspage=" http://www.adobe.com/go/getflashplayer" src="Player.swf" width="640" height="360">

      </object>

      Also; when I poll stage.stageHeight and stage.stageWidth from my actionscript with trace() they output the correct values (640 and 360).

      My Actionscript follows;


        • 1. Re: Positioning a Video Class - wrongly offset
          Level 7

          "_brice_" <webforumsuser@macromedia.com> wrote in message
          news:gfkvlg$58b$1@forums.macromedia.com...
          > I have compiled a SWF with Flex 3 from Actionscript3 that calls a Video
          > class
          > ("video") and plays a FLV movie. My routine sets video.x and video.y
          > values to
          > 0 and 0 (top left). Everything looks fine when I play it in the Flash
          > Player...
          > however.;

          Is there any chance this is just the padding on the page?