4 Replies Latest reply on Dec 21, 2008 7:27 AM by Mylenium

    Crash at startup after update 9.0.1

    Level 1
      After affects 9.0.0 work fine. Whats wrong ? error 0 :: 42

      Windows x64. error report : "exception access violation" indtruction "0x02c0cc42"
        • 1. Re: Crash at startup after update 9.0.1
          Mylenium Most Valuable Participant
          Please provide more details. What's the last message on the splash screen before it crashes? Did you disable OpenGL? Attempted to trash the prefs? What hardware, graphics card in particular? I have no problems on my XP64 system at work...

          Mylenium
          • 2. Re: Crash at startup after update 9.0.1
            Level 1
            No massage on splash screen. 1 sec from click to crash. Disable OpenGL - crash same way! Try thesh the pref - crash same way!  Core duo 6400/i45 gygabite/ 5 - hdd/ SVGA GTX 260 - last drivers/ <br />I have 2 OS on pc xp 32bit and x64 crash same on 32bit and x64 !!!  I don't understand whats wrong ?? <br />X64 clear from codecs, antivirus and act.<br /><br />Crash report<br /><br /><?xml version="1.0"?><br /><!DOCTYPE crashreport SYSTEM "AdobeCrashReporter.dtd"><br /><crashreport version="1.1" crVersion="3.0.20080806" applicationName="Adobe After Effects CS4" applicationVersion="9.0.1" build="unknown"><br /><time year="2008" month="12" day="20" hour="21" minute="54" second="9"/><br /><user guid="16e64443-edb4-4303-9c49-da374b3136db"/><br /><system platform="windows" osversion="5.2.3790 SP 2.0" applicationlanguage="&#1040;&#1085;&#1075;&#1083;&#1080;&#1081;&#1089;&#1082;&#1080;&#108 1; (&#1057;&#1064;&#1040;)" userlanguage="ru_RU" oslanguage="ru_RU" ram="3327" machine="Intel(R) Core(TM)2 CPU          6400  @ 2.13GHz" model="EM64T Family 6 Model 15 Stepping 6" cpuCount="2" cpuFreq="2968 MHz" busFreq="" locale="???????"/><br /><crash exception="EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION" instruction="0x02c0cc42"><br /><backtrace crashedThread="0"><br /><thread index="0"><br /><stackStatement index="0" address="0x02c0cc42" symbolname="AIF::ImageCompiler::TIntermConstantUnion::fold"/><br /><stackStatement index="1" address="0x00626700" symbolname="unknown"/><br /></thread><br /></backtrace><br /><registerSet><br /><br />...<br /><br /><binaryImage start="0x69500000" end="0x69e20000" type="__TEXT" path="C:&#92;WINDOWS&#92;system32&#92;nvogl32.dll"/><br /><binaryImage start="0x7df50000" end="0x7dfc0000" type="__TEXT" path="C:&#92;WINDOWS&#92;system32&#92;uxtheme.dll"/><br /></binaryImageSet><br /></crash><br /><reproSteps><br /></reproSteps><br /></crashreport>
            • 3. Re: Crash at startup after update 9.0.1
              Level 1
              I was download update again and install it. ALL WORK FINE!!! Thanks!
              • 4. Re: Crash at startup after update 9.0.1
                Mylenium Most Valuable Participant
                Ah, well, glad it worked out. Funny, though. If the update didn't go through properly, you should have received a warning during the process...

                Mylenium