0 Replies Latest reply on Jun 1, 2009 11:09 PM by raaz3686

    Simple Video viewer -- Getting error while trying to play video

    raaz3686

      Hi,

       

      I am getting an error when i am trying to play the video file by clicking the play button on the startup screen.

      I have placed these two .flv files in webapps directory of apache folder.

       

      The video viewer program is as shown below:

       

      <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
      <mx:Application xmlns:mx="http://www.adobe.com/2006/mxml" layout="horizontal">
          <mx:Array id="movieList">
              <mx:String>http://localhost:8080/webapps/redbullcopilot.flv</mx:String>
              <mx:String>http://localhost:8080/webapps/fordf150.flv</mx:String>
          </mx:Array>
          <mx:VBox>
              <mx:List id="cntlMovie" dataProvider="{movieList}" width="300"/>
              <mx:Button label="Pause" click="cntlDisp.pause();" />
              <mx:Button label="Play" click="cntlDisp.play();" />
          </mx:VBox>
          <mx:VideoDisplay id="cntlDisp" source="{cntlMovie.selectedItem.valueOf()}" width="400" height="300"/>
      </mx:Application>

       

      The error message is as shown below:

       

      Error: 1000: Unable to make connection to server or to find FLV on server.
          at mx.controls.videoClasses::VideoPlayer/play()[C:\autobuild\3.2.0\frameworks\proj ects\framework\src\mx\controls\videoClasses\VideoPlayer.as:1327]
          at mx.controls::VideoDisplay/play()[C:\autobuild\3.2.0\frameworks\projects\framewo rk\src\mx\controls\VideoDisplay.as:1464]
          at Video/___Video_Button2_click()[C:\Documents and Settings\arazak\My Documents\Flex Builder 3\Video\src\Video.mxml:10]

       

       

      Please help me debug this...