2 Replies Latest reply on Sep 20, 2008 12:00 PM by Newsgroup_User

    Flash Video not working

    JamesNewman
      I have inserted a flash video to a page and uploaded it to server (Hostway) but nothing appears on the page. I have tried several flv files with the same results. All files uploaded properly (to the root of the site) so I am alittle confused.

      Here is the link to my site and the code for the page.

      My Web Site

      Thanks for any help you can provide.

      James


        • 1. Re: Flash Video not working
          Level 7
          Browsing directly to your loader SWF file gives a blank page. This means
          that you have not properly inserted the Flash video....

          http://www.lovelandcomputer.com/FLVPlayer_Progressive.swf

          --
          Murray --- ICQ 71997575
          Adobe Community Expert
          (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
          ==================
          http://www.projectseven.com/go - DW FAQs, Tutorials & Resources
          http://www.dwfaq.com - DW FAQs, Tutorials & Resources
          ==================


          "JamesNewman" <webforumsuser@macromedia.com> wrote in message
          news:gb1463$f24$1@forums.macromedia.com...
          >I have inserted a flash video to a page and uploaded it to server (Hostway)
          >but
          > nothing appears on the page. I have tried several flv files with the same
          > results. All files uploaded properly (to the root of the site) so I am
          > alittle
          > confused.
          >
          > Here is the link to my site and the code for the page.
          >
          > http://www.lovelandcomputer.com/Test1.html
          >
          > Thanks for any help you can provide.
          >
          > James
          >
          >
          >
          >
          > <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
          > " http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
          > <html xmlns=" http://www.w3.org/1999/xhtml">
          > <head>
          > <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
          > <title>Untitled Document</title>
          > <script type="text/javascript">
          > function MM_CheckFlashVersion(reqVerStr,msg){
          > with(navigator){
          > var isIE = (appVersion.indexOf("MSIE") != -1 &&
          > userAgent.indexOf("Opera") == -1);
          > var isWin = (appVersion.toLowerCase().indexOf("win") != -1);
          > if (!isIE || !isWin){
          > var flashVer = -1;
          > if (plugins && plugins.length > 0){
          > var desc = plugins["Shockwave Flash"] ? plugins["Shockwave
          > Flash"].description : "";
          > desc = plugins["Shockwave Flash 2.0"] ? plugins["Shockwave Flash
          > 2.0"].description : desc;
          > if (desc == "") flashVer = -1;
          > else{
          > var descArr = desc.split(" ");
          > var tempArrMajor = descArr[2].split(".");
          > var verMajor = tempArrMajor[0];
          > var tempArrMinor = (descArr[3] != "") ? descArr[3].split("r") :
          > descArr[4].split("r");
          > var verMinor = (tempArrMinor[1] > 0) ? tempArrMinor[1] : 0;
          > flashVer = parseFloat(verMajor + "." + verMinor);
          > }
          > }
          > // WebTV has Flash Player 4 or lower -- too low for video
          > else if (userAgent.toLowerCase().indexOf("webtv") != -1) flashVer =
          > 4.0;
          >
          > var verArr = reqVerStr.split(",");
          > var reqVer = parseFloat(verArr[0] + "." + verArr[2]);
          >
          > if (flashVer < reqVer){
          > if (confirm(msg))
          > window.location =
          > " http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveF
          > lash";
          > }
          > }
          > }
          > }
          > </script>
          > <script src="Scripts/AC_RunActiveContent.js"
          > type="text/javascript"></script>
          > </head>
          >
          > <body onload="MM_CheckFlashVersion('8,0,0,0','Content on this page
          > requires a
          > newer version of Adobe Flash Player. Do you want to download it now?');">
          > <script type="text/javascript">
          > AC_FL_RunContent(
          > 'codebase',' http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#
          > version=8,0,0,0','width','320','height','240','id','FLVPlayer','src','FLVPlayer_
          > Progressive','flashvars','&MM_ComponentVersion=1&skinName=Clear_Skin_1&streamNam
          > e=/MAMMAAND&autoPlay=true&autoRewind=false','quality','high','scale','noscale','
          > name','FLVPlayer','salign','lt','pluginspage',' http://www.adobe.com/shockwave/do
          > wnload/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','FLVPlayer_Progressi
          > ve' ); //end AC code
          > </script><noscript><object
          > classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
          > codebase=" http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#ve
          > rsion=8,0,0,0" width="320" height="240" id="FLVPlayer">
          > <param name="movie" value="FLVPlayer_Progressive.swf" />
          > <param name="salign" value="lt" />
          > <param name="quality" value="high" />
          > <param name="scale" value="noscale" />
          > <param name="FlashVars"
          > value="&MM_ComponentVersion=1&skinName=Clear_Skin_1&streamName=/MAMMAAND&autoPla
          > y=true&autoRewind=false" />
          > <embed src="FLVPlayer_Progressive.swf"
          > flashvars="&MM_ComponentVersion=1&skinName=Clear_Skin_1&streamName=/MAMMAAND&aut
          > oPlay=true&autoRewind=false" quality="high" scale="noscale" width="320"
          > height="240" name="FLVPlayer" salign="LT"
          > type="application/x-shockwave-flash"
          > pluginspage=" http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Versio
          > n=ShockwaveFlash" />
          > </object></noscript>
          > </body>
          > </html>
          >

          • 2. Re: Flash Video not working
            Level 7
            JamesNewman posted in macromedia.dreamweaver:

            > I have inserted a flash video to a page and uploaded it to server
            > (Hostway) but nothing appears on the page. I have tried several
            > flv files with the same results. All files uploaded properly (to
            > the root of the site) so I am alittle confused.
            >
            > Here is the link to my site and the code for the page.
            >
            > http://www.lovelandcomputer.com/Test1.html

            I am getting a 404 error for /MAMMAAND.flv.

            If you're absolutely certain that file exists there, then I suspect you
            need to set the MIME type for .flv files in your Microsoft-IIS/6.0 Web
            server.

            http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=tn_19439



            --
            Mark A. Boyd
            Keep-On-Learnin' :)