1 Reply Latest reply on Jun 9, 2009 9:07 AM by RonaldTeo

    Problem in exercise 17 ..

    SmartAnjesh

      Hi all,

       

      I was going through exercise 17. Everything went fine till line number 31. After that line when i ran my application it showed the page but nothing was happening on clicking of submit button. I tried 4-5 times but nothing was happening. Please can any one tell me why i may not be getting the output. I am using ie7.

       

      Regards

        • 1. Re: Problem in exercise 17 ..
          RonaldTeo

          Hi,

           

          I ran accross the same problem too. To solve it, just add a "creationComplete = "init()"" to your application tag in "ResevationSystem.mxml". This is because, the init function never gets called and hence

           

           

           

           

           

          private

           

           

          function init():void

          {

          login.addEventListener("login",loginHandler);

          ]

           

          "ResevationSystem.mxml" never gets called.

           

           

          Your Application tag in "ResevationSystem.mxml"  should look like this

           

          <mx:Application

           

          xmlns:mx="http://www.adobe.com/2006/mxml"

          layout="

          absolute"

          xmlns:comp="

          components.*"

          themeColor="

          silver"

          backgroundColor="

          #62627F"

          horizontalScrollPolicy="

          off"

          creationComplete="init()"

          >      

           

          hope this helps

           

          regards,

          Ronald