0 Replies Latest reply on Jul 7, 2009 7:19 AM by lakersfan741

    module load failure.

    lakersfan741

      Hello,

             I have a module that i have been loading from the application without any problem.. But suddenly I get this error when loading the module.

       

      VerifyError: Error #1014: Class IWatcherSetupUtil could not be found.

       

      at flash.display::MovieClip/nextFrame()

      at mx.core::FlexModuleFactory/deferredNextFrame()[C:\autobuild\3.2.0\frameworks\projects\fra mework\src\mx\core\FlexModuleFactory.as:467]

      at mx.core::FlexModuleFactory/update()[C:\autobuild\3.2.0\frameworks\projects\framework\src\ mx\core\FlexModuleFactory.as:295]

      at mx.core::FlexModuleFactory/moduleCompleteHandler()[C:\autobuild\3.2.0\frameworks\projects \framework\src\mx\core\FlexModuleFactory.as:542]

       

      not sure why..

       

      My code looks like this:

       

      Action script:

       

       

       

       

       

       

      private function onDeleteUser(loader:ModuleLoader, fileName:String) :

      void

      {

      UnloadPrevModule();

       

      if(!loader.url)

      {

      loader.url = fileName;

       

      }

      prevModule = loader;

      loader.loadModule();

      }

       

      private function UnloadPrevModule():void

      {

       

      if(prevModule)

      {

      prevModule.unloadModule();

      }

      }

       

       

      <mx:LinkButton

       

       

      x="0" y="48" label="Delete user" themeColor="#85A8C8" fontSize="12" width="100%" click="onDeleteUser(DeleteUserLoader, 'DeleteUser.swf')"

      />

      <mx:ModuleLoader

       

      id= "DeleteUserLoader"/>

       

      Any ideas?

       

      Thanks,

      Bharani