0 Replies Latest reply on Jul 20, 2009 12:31 PM by kingquattro

    addToCreationQueue Error

    kingquattro Level 1

      Hey guys,

        I this is a strange error.  Everything seemed to have been work and now out of no where I get the following error.

       

      addToCreationQueue called but method does not exist within application

       

      I can figure out why this is the case.

       

      in my main.mxml I have something like this

       

      <s:Application
          xmlns:fx="http://ns.adobe.com/mxml/2009"
          xmlns:s="library://ns.adobe.com/flex/spark"
          xmlns:mx="library://ns.adobe.com/flex/halo"

          xmlns:local="*"
          width="100%"
          height="100%"
          preloader="preload.Preloader"
          backgroundColor="#AAB2B7"
          creationComplete="initialize_main()">

       

      .....

       

      <mx:ViewStack width="100%" height="100%" id="page" creationPolicy="queued" change="updateURL()">
              <local:HomeView id="homePage" name="Home" label="Home" height="100%" width="100%"
                        showEffect="WipeDown" hideEffect="WipeUp" icon="@Embed(source='assets/Home.png')"
                        creationPolicy="queued"/>
                           
              <local:AboutView id="aboutPage" name="About" label="About" height="100%" width="100%"
                         showEffect="WipeDown" hideEffect="WipeUp" icon="@Embed(source='assets/Preppy.png')"
                         creationPolicy="queued"/>
          </mx:ViewStack>

       

      </s:Application>

       

      I did some googleling and found a bug report open from previous release, but was fixed.  I am working if this bug has re-appeard in 4?

       

      Please let, I can't proceed further without fixing this issue.

       

      Thank you

      Jay