1 Reply Latest reply on Aug 11, 2009 2:01 PM by Kenny Yates

    advanceddatagrid grouping

    GeorgeWS Level 1

      If I do not use the grouping the grid fills with data just fine. If I add grouping there is no data. Whats up? I followed 3 different samples Ben Forta, the Help Docs and another at CFTutorial. Non work. I try and use my ArrayCollection, but no go. I try and initialize, but nothing seems to work

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      <mx:RemoteObject

      id="

       

      qCombos

      "

      destination="

       

      ColdFusion

      "

      source="

       

      youngsmarket.programs.Combos.Combos.bin-debug.Combos

      "

      showBusyCursor="

       

      true" result="gc.refresh()">

       

       

      <mx:method name="Combos" result="handleQueryResult4(event)" fault="Alert.show(event.fault.message)"

      >

       

       

       

       

       

      </mx:method>

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      <mx:AdvancedDataGrid

       

       

      id="myGrid" width="100%" height="100%"

      >

       

       

      <mx:dataProvider>

       

       

      <mx:GroupingCollection id="gc" source="{qCombos.Combos.lastResult}"

      >

       

       

       

      <mx:Grouping>

       

       

      <mx:GroupingField name="PNUM2W"

      />

       

       

      </mx:Grouping>

       

       

      </mx:GroupingCollection>

       

       

      </mx:dataProvider>

       

       

       

      <mx:columns>

       

       

      <mx:AdvancedDataGridColumn dataField="PNUM2W"

      />

       

       

      <mx:AdvancedDataGridColumn dataField="PDES5W"

      />

       

       

      <mx:AdvancedDataGridColumn dataField="CMPT2W"/>

       

       

      </mx:columns>