5 Replies Latest reply on Aug 22, 2009 7:14 AM by madscan

    Problem uploading Flash in DW cs3

    choppervon

      This Flash site previews well in DW, but stays blank after upload. It played fine online in a previous version, can anyone tell what's wrong by the code? (Looks like its cut off at the bottom, the site is doghouselords.com. Thanks in advance):

      <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
      <head>
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
      <title>DoghouseLords.com</title>
      <style type="text/css">
      <!--
      body {
           background-color: #000000;
      }
      #apDiv1 {
           position:absolute;
           left:102px;
           top:0px;
           width:213px;
           height:223px;
           z-index:1;
      }
      -->
      </style>
      <script src="Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
      </head>

      <body>
      <div id="apDiv1">
        <script type="text/javascript">
      AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','770','height','650','src','Doghouse Lords website 1','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','Doghouse Lords website 1' ); //end AC code
      </script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="770" height="650">
          <param name="movie" value="Doghouse Lords website 1.swf" />
          <param name="quality" value="high" />
          <embed src="Doghouse Lords website 1.swf" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="770" height="650"></embed>
        </object>
      </noscript></div>
      </body>
      </html>