6 Replies Latest reply on Apr 12, 2010 12:43 AM by Willam van Weelden

    Robohelp 8 index does not scroll

    rwrich21

      Good Morning

       

      We have just install RoboHelp HTML 8 client and Server upgrading from RoboHelp HTML 7 and RoboEngine 4.0.

       

      Everything is working fine except the index on the web site that we publish to. When we enter a character, the index list does not scroll.

      When I look at the Wephelp Pro output locally it scrolls so the index works correctly. The index worked before we upgraded.

       

      When we had Robohelp 5 and we had this problem the IT person would do something with the Natural langauge file and the problem would be resolved.

      I thing RoboHelp 8 does not use a Natural Language file. 

       

      What can I do to resolve this problem?

       

      Below is what our system is made of:

      RoboHelp HTML V8.0

      Robo Source Control 3.1

      RoboHelp Server V8.0

      WebHelp Pro 5.50 (7.00.145)

        • 1. Re: Robohelp 8 index does not scroll
          rwrich21 Level 1

          Does script whidata.js control how the index button on RH 8 HTML load the index?

          • 2. Re: Robohelp 8 index does not scroll
            Willam van Weelden Adobe Community Professional & MVP

            Hi, afaik whidata.js controls the data in the index.

            The index is build by whibody.htm, whidhtml.htm, whiform.htm and whihost.js. Also, the index uses some scripts from utils.js and whhost.js.

             

            Whibody.htm displays the actual index entries.

             

            Has anything been changed on the server after upgrading?

             

            Greet,

             

            Willam

             

            This e-mail is personal. For our full disclaimer, please visit www.centric.eu/disclaimer.

            1 person found this helpful
            • 3. Re: Robohelp 8 index does not scroll
              rwrich21 Level 1

              I am looking at the files you listed now.

              I now understand the connections but 

              I am not a java programmer so I still can not figure out the

              problem. 

              My best guess is that the cagent is null because the highlight message is what I am getting and nothing happens.

               

              </style><script src="/robohelp/robo//server/resource/mr_ndx_agt.js" language="Javascript">function doNothing1() {}</script><script src="/robohelp/robo/server/PAID_DOCS/projects/PAID/whlang.js" language="javascript">function doNothing2() {}</script><script src="/robohelp/robo/server/PAID_DOCS/projects/PAID/whmsg.js" language="Javascript">function doNothing3() {}</script><script src="/robohelp/robo/server/PAID_DOCS/projects/PAID/whproxy.js" language="Javascript">function doNothing4() {}</script><script language="javascript">
                function fnInitData()
                {
                  var cAgent = new CAgent;
                  if( cAgent != null )
                  {
                    cAgent.m_strURLPickup = "/robohelp/server?area%3Dpaid_docs%26wnd%3DPAID%7CPAID%26tpc%3D%2Frobohelp%2Frobo%2Fserve r%2FPAID_DOCS%2Fprojects%2FPAID%2FDepartment_Of_Veterans_Affairs.htm%3FRINoLog28301%3DT%26 ctxid%3D%26project%3Dpaid%26mgr%3Dagm%26js%3D1%26agt%3Dndx&type=pickup";
                    cAgent.m_strURLRequest = "/robohelp/server?area%3Dpaid_docs%26wnd%3DPAID%7CPAID%26tpc%3D%2Frobohelp%2Frobo%2Fserve r%2FPAID_DOCS%2Fprojects%2FPAID%2FDepartment_Of_Veterans_Affairs.htm%3FRINoLog28301%3DT%26 ctxid%3D%26project%3Dpaid%26mgr%3Dagm%26js%3D1%26agt%3Dndx&type=chunk";
                    cAgent.m_nCountRequest = 64;
                    cAgent.m_nCountTotal = 422;
                    cAgent.m_strFrameRight = "bsscright";
                   cAgent.m_strIndexLoading = "Loading Index...";
                    window.m_cAgent = cAgent;

                     cAgent.Init();

              • 4. Re: Robohelp 8 index does not scroll
                rwrich21 Level 1

                System attribute

                    RoboHelp HTML V8.02

                    Robo Source Control 3.1

                    RoboHelp Server V8.0

                    WebHelp Pro 5.50 (7.00.145

                • 5. Re: Robohelp 8 index does not scroll
                  rwrich21 Level 1

                  By the way, the index scrolling works fine on my local

                  but does not work on the intranet server where users

                  have access.

                  • 6. Re: Robohelp 8 index does not scroll
                    Willam van Weelden Adobe Community Professional & MVP

                    Hi,

                     

                    There may be a problem with the settings of your server. First, try adding the help system to your trusted sites. If that doesn't work, check with IT to see if the server supports ajax-calls. The following thread might be related: http://forums.adobe.com/message/2708248#2708248

                     

                    Greet,

                     

                    Willam

                     

                    This e-mail is personal. For our full disclaimer, please visit www.centric.eu/disclaimer.