0 Replies Latest reply on Oct 9, 2009 7:34 AM by MaritimeGirl

    Search Tab Stuck Atop Contents Tab

    MaritimeGirl Level 1

      This is truly bizarre.

       

      I have two CHM files.  One is English and the other is French.  I have some javascript in each page in each language to switch the topic to the other language's topic whenever the user wants to.

       

      If I open my English CHM, perform a search, open a topic, click the hyperlink to see the French version of that same topic, it opens correctly in the righthand pane.  I can then click on the Contents tab to see my Table of Contents and do whatever else I want to do.  It all works wonderfully.

       

      If I open my French CHM, perform a search, open a topic, click the hyperlink to see the English version of that same topic, it opens correctly in the righthand pane BUT when I click on the Contents tab, the Search tab does not disappear.  It actually stays in the foreground on top of my Contents tab Table of Contents.  I tried flipping back to the Search tab and I no longer see my search criteria section - that's all gray - but I still see my search results.  (Think overlapping divs to get a visual.)

       

      Another variation is that I use only my Table of Contents, open a topic, click my language switch link and then go to the Search tab.  The Search tab is completely gray - I see no inputbox for criteria and no empty search results pane.

       

      I tried the same logical setup in two sample files with 2 topics in each but could not reproduce the problem.

       

      I looked at the generation settings of both of my real CHM files and it all looks the same.  I recompiled the French CHM and it still doesn't work.

       

      Is there some strange thing I am missing?