1 Reply Latest reply on Oct 14, 2009 10:17 PM by webqaflash

    Problem with WebServiceConnector from and Different Domain

    DavideC_88

      Hi. I'm writing application in ActionScript2 and i would use an WebService on an domain different of the domain that contains file SWF file.

      If i run it in debug from adobe flash professional, it work grat.

      in settings of publishing, i have setted "access only at network".

      on scene1, i have write:

      System.security.loadPolicyFile(http://www.ServicesSite.it/crossdomain.xml);

      with command:
      loadVariablesNum("http://www.ServicesSite.it/settings.txt",0);
      load variables correctly.

       

      this is my crossdomain:

       

      <?xml version="1.0"?>
      <!DOCTYPE cross-domain-policy SYSTEM "http://www.adobe.com/xml/dtds/cross-domain-policy.dtd">
      <cross-domain-policy>
        <allow-access-from domain="*" secure="false"/>
      </cross-domain-policy>
      

       

      now, if i open my site from http page, located on my server with an domain different, not work.

      i open www.FlashSite.it , and the flash exec wsConn.trigger();

      now: the listener event "status" change only when send, but it not receive! i not get an result in listener "result", and the status not change. (in firefox i read in bottom "trasfering data from www.servicessite.it....."), it still bloccked!

      what i wrong?

       

      (If i delete http://www.ServicesSite.it/crossdomain.xml, i receive error, Client.Discconnect, but with this file, it send but not receive data.)

       

      Thanks very much at all!!! Bye

       

      Sorry for my english...i'm italian...