6 Replies Latest reply on Jan 14, 2016 10:11 PM by stefanr15261831

    Help with Dreamweaver flash image viewer

    gemini_boy1206

      Hi all


      Would like some help with Dreamweavers Flash image viewer.


      Everything is working properly except when i try to link a picture, and have set the imagelinkTarget value to _blank the link always navigates away from my site and does not open in a new window.


      I have tried all the values for the imageLinkTarget and nothing works..

       

      Here is my code

       

      <script type="text/javascript">
      AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0, 28,0','width','190','height','190','src','images/ad1','quality','high','flashvar s','flashlet={imageLinkTarget:\'_blank\',captionFont:\'Verdana\',titleFont:\'Verdana\',sh owCo ntrols:false,frameShow:false,slideDelay:5,captionSize:14,captionColor:#000000,ti tleSize:10,transitionsType:\'Fade\',titleColor:#333333,slideAutoPlay:true,imageU RLs:[\'images/image1.jpg\',\'images/image2.jpg\',\'images/image3.jpg\',\'images/ image4.jpg\'],slideLoop:true,frameThickness:2,imageLinks:[\'http://www.bowlsaustralia.com.au\',\'http://www.smh.com.au\'],frameColor:#333333,bgColor:# FF9966,imageCaptions:[\'Bowls Australia\',\'Sydney Morning Herald\']}','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFl ash','flash_component','ImageViewer.swc','movie','images/ad1' ); //end AC code
      </script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0, 28,0" width="190" height="190">
                <param name="flash_component" value="ImageViewer.swc" />
                <param name="movie" value="images/ad1.swf" />
                <param name="quality" value="high" />
                <param name="FlashVars" value="flashlet={imageLinkTarget:'_blank',captionFont:'Verdana',titleFont:'Verd ana',showControls:false,frameShow:false,slideDelay:5,captionSize:14,captionColor :#000000,titleSize:10,transitionsType:'Fade',titleColor:#333333,slideAutoPlay:tr ue,imageURLs:['images/image1.jpg','images/image2.jpg','images/image3.jpg','image s/image4.jpg'],slideLoop:true,frameThickness:2,imageLinks:['http://www.bowlsaustralia.com.au','http://www.smh.com.au'],frameColor:#333333,bgColor:#FF9 966,imageCaptions:['Bowls Australia','Sydney Morning Herald']}" />
                <embed src="images/ad1.swf" quality="high" flashvars="flashlet={imageLinkTarget:'_blank',captionFont:'Verdana',titleFont:' Verdana',showControls:false,frameShow:false,slideDelay:5,captionSize:14,captionC olor:#000000,titleSize:10,transitionsType:'Fade',titleColor:#333333,slideAutoPla y:true,imageURLs:['images/image1.jpg','images/image2.jpg','images/image3.jpg','i mages/image4.jpg'],slideLoop:true,frameThickness:2,imageLinks:['http://www.bowlsaustralia.com.au','http://www.smh.com.au'],frameColor:#333333,bgColor:#FF9 966,imageCaptions:['Bowls Australia','Sydney Morning Herald']}" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFl ash" type="application/x-shockwave-flash" width="190" height="190"> </embed>
              </object>
      </noscript>



      any help would be greatly appericated


      Ken