1 Reply Latest reply: Dec 14, 2009 6:07 AM by Pepe Martínez RSS

    error 2032 loading xml from swf

    Pepe Martínez Community Member

      Hello everyone.

       

      I have a php site (based on Joomla! CMS). In one php page, there is a <object> element wich loads the Adobe Flex 1.5 swf file that I have developed (Slideshow.swf). This swf file is a slideshow that loads a xml file using a httpservice. The xml file contains the urls to the images to be shown. The error occurs when thw swf file tries to load the xml file, but not always.

       

       

      - SITUATION 1: Visiting http://localhost/Slideshow.html or http://localhost/Slideshow.swf

        The html and the swf are the files generated by Adobe Flex builder.

        Navigators: IE 8, Mozila Firefox 3.5.5

         --> Yes, it works!!

       

      - SITUATION 2: Visiting http://mydomaing.com/folder1/folder2/Slideshow.html or http://mydomaing.com/folder1/folder2/Slideshow.swf

        The html and the swf are the files generated by Adobe Flex builder.

        Navigators:

           IE 8 --> Yes, it works!!

           Mozila Firefox 3.5.5   --> I don't get Error 2032, but the images can't be found. This is another problem...

       

      - SITUATION 3: Visiting http://mydomain.com

        Navigators: IE 8, Mozila Firefox 3.5.5

        --> No, it doesnt' work!! I get Error 2032!!

       

        The whole page loads. The swf loads, but when the swf tries to load the xml file, the fault event is throwed. Then I use an Alert.show. I'll give you as much information as I can:

       

      ERROR MESSAGE (FOR SITUATION 3)

      Message: faultCode:Server.Error.Request faultString:'HTTP request error' faultDetail:'Error: [IOErrorEvent type="ioError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2032"]. URL: ./slideshowGallery.xml'

      Name: Error

      Root cause: [IOErrorEvent type="ioError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2032"]

      Error ID: 0

      Fault code: Server.Error.Request

      Fault detail: Error: [IOErrorEvent type="ioError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2032"]. URL: ./slideshowGallery.xml

      Fault string: HTTP request error

       

      FLEX CODE

      <mx:Application

       

       

      xmlns:mx="http://www.adobe.com/2006/mxml" layout="absolute" creationComplete="init();"

       

      The init method:

      private

       

       

      function init():void{

       

      httpService.send();

      }

       

      The httpservice element:

      <mx:HTTPService

      id="

      httpService"

      url="

      ./slideshowGallery.xml"

      resultFormat="

      e4x"

      fault="httpService_fault(event);"

      result="httpService_result(event)"

      />

       

      I think the handlers don't care. In SITUATION 3, the send() invocation always triggers the fault handler.

       

      The xml file is in the same folder as the swf file (I use ./slideshowGallery.xml for the url field of the httpservice element).

       

      This is the html code generated by the php page of my site:

      ...

      <div id="ol-flashheader">

      <object type="application/x-shockwave-flash" data="/templates/mx_joofree2/images/header.swf" width="700" height="240">

      <param name="wmode" value="transparent" />

      <param name="movie" value="/templates/mx_joofree2/images/header.swf" />

      </object>

      </div>

      ...

      Note: header.swf is my Slideshow.swf renamed.

       

      Ah, I have also a cross-domain policy file: http://mydomain.com/crossdomain.xml. And the following is curious. The content is:

       

      <?xml version="1.0"?>
      <!DOCTYPE cross-domain-policy
      SYSTEM "http://www.macromedia.com/xml/dtds/cross-domain-policy.dtd">
      <cross-domain-policy>
        <allow-access-from domain=www.mydomain.com />
        <allow-access-from domain="mydomain.com" />
        <allow-access-from domain="*.mydomain.com" />
      </cross-domain-policy>

       

      But when i visit http://mydomain.com/crossdomain.xml with IE 8 what i see is:

       

      <?xml version="1.0"?>
      <!DOCTYPE cross-domain-policy
      SYSTEM "http://www.macromedia.com/xml/dtds/cross-domain-policy.dtd">
      <cross-domain-policy>
        <allow-access-from domain=www.mydomain.com secure="true"/>
        <allow-access-from domain="mydomain.com" secure="true"/>
        <allow-access-from domain="*.mydomain.com" secure="true"/>
      </cross-domain-policy>

       

      But, when i visit that url with Firefox... correct, It doesn't adds the secure="true" attributes!! jajaja

       

       

      Please, I need some advise to solve this problem.

       

      Thank you very much.

       

       

       

       

      When I visit the web page (www.mydomain.com) and the swf tries to load

        • 1. Re: error 2032 loading xml from swf
          Pepe Martínez Community Member

          I haven't found the solution yet, but i can give more info:

           

          I have modified the crossdomain.xml file to set secure="false". This way, when you view it with Internet Explorer, you can see secure="false" instead of secure="true". But this didn't solve the problem.

           

          I have read somewhere that avoiding Internet Explorer to cache files, could help. So, I have added the next line to the <header> section of the php page that contains the <object> tag that loads sthe swf file:

           

          <META HTTP-EQUIV="CACHE-CONTROL" CONTENT="NO-CACHE">

           

          This didn't solve the problem.

           

          Regards.