2 Replies Latest reply on Aug 9, 2008 6:25 PM by Arthur-Lockman

    Data Grid Help!

    Arthur-Lockman
      I need help with my data grid control. It doesn't display any data when it gets data. It is getting data in this format:

      <images>
      <image><image_name></image_name><image_url><image_url><keywords></keywords></image>
      </images>

      and the component is this:
      <mx:DataGrid x="10" y="10" width="640" height="140" dataProvider="{imageReturn.lastResult.images}" id="communityImages">
      <mx:columns>
      <mx:DataGridColumn headerText="Image" dataField="{image.image_url}">
      </mx:DataGridColumn>
      <mx:DataGridColumn headerText="Name" dataField="{image.image_name}"/>
      <mx:DataGridColumn headerText="Keywords" dataField="{image.keywords}" visible="false" />
      </mx:columns>
      </mx:DataGrid>

      What's Wrong? Help Please
        • 1. Re: Data Grid Help!
          Level 7

          "arthurlockman" <webforumsuser@macromedia.com> wrote in message
          news:g7lajv$ora$1@forums.macromedia.com...
          >I need help with my data grid control. It doesn't display any data when it
          >gets
          > data. It is getting data in this format:
          >
          > <images>
          >
          > <image><image_name></image_name><image_url><image_url><keywords></keywords></ima
          > ge>
          > </images>
          >
          > and the component is this:
          > <mx:DataGrid x="10" y="10" width="640" height="140"
          > dataProvider="{imageReturn.lastResult.images}" id="communityImages">
          > <mx:columns>
          > <mx:DataGridColumn headerText="Image" dataField="{image.image_url}">
          > </mx:DataGridColumn>
          > <mx:DataGridColumn headerText="Name" dataField="{image.image_name}"/>
          > <mx:DataGridColumn headerText="Keywords" dataField="{image.keywords}"
          > visible="false" />
          > </mx:columns>
          > </mx:DataGrid>

          try dataProvider="{imageReturn.lastResult.children()}"


          • 2. Re: Data Grid Help!
            Arthur-Lockman Level 1
            thanks for your help amy! but, i got it to work in the median time between my post and your post. I realized that I was delerious and not actually sending the HTTP service that recieved the images.