1 Reply Latest reply on Jun 3, 2008 1:54 PM by whodeee05

    scop problem

    samifox27
      Hi ,
      I having a problem communicating with loaded swf inside main file.

      Im using that script to have a transition between external swf :

      http://www.kirupa.com/developer/mx2004/transitions.htm

      most of it working fine but im having problem communicating with variable:
      Stage.swf:

      The main movie start to play and on its last frame it has the following action:

      this._lockroot=true
      //loading the first movie after the animation finish
      _root.currMovie = "main";
      _root.MC_Container.loadMovie(_root.currMovie+".swf");
      stop();

      portfolio.swf

      Than I press on the portfolio button and I get another main portfolio swf that has external files loeaded as well.its dividing the portfolio into categories , each category loading external file.

      First frame:

      this._lockroot=true
      _root.currMovie = "portfolio_3d";
      _root.MC_Container.loadMovie("portfolio_3d.swf");
      midframe=10;
      stop();

      buttons :

      on (release) {
      if (_root.currMovie == undefined) {
      _root.currMovie = "portfolio_print";
      _root.MC_Container.loadMovie("portfolio_print.swf");
      } else if (_root.currMovie != "portfolio_print") {
      if (_root.MC_Container._currentframe >= _root.MC_Container.midframe) {
      _level.currMovie = "portfolio_print";
      _root.MC_Container.play();
      }
      }
      }


      portfolio_3d.swf

      the external file that loaded into the portfolio file is for example : portfolio_3d.swf ,

      the first frame action:

      this._lockroot=true
      midframe=10;

      middle frame has a stop(); command

      the last frame loading the next after the current movie finish:

      _root.MC_Container.loadMovie(_root.currMovie+".swf")

      the problem is that in the portfolio page, when I click the sub categries(3d,print,etc) , I get always the same movie. It seems like the variable doesn’t see the movie in the lowest level. It seems like a scop problem

      my url :
      www.shaygaghe.co.il

      thanks for your time ,
      Shay Gaghe