2 Replies Latest reply on Jan 15, 2010 2:22 PM by Karim_Aka

    ArgumentError #2005:Parameter type 0 is incorrect... any idea ?

    Karim_Aka

      Hi,

       

      I'm working on a prototype with 10 states and basic interactions.

      I don't know exactly what i've done on my last screens, i'm still able to run the project but, some graphics are missing !

      Do you have any ideas, see the Adobe Flash Player 10 error message.

       

      Many thks

      Karim

        • 1. Re: ArgumentError #2005:Parameter type 0 is incorrect... any idea ?
          acath Level 4

          Hi Karim,

           

          You've hit a bug in Flash Catalyst. Can you post your FXP so I can investigate and file a bug?

           

          Thanks for the report!

           

          -Adam

          • 2. Re: ArgumentError #2005:Parameter type 0 is incorrect... any idea ?
            Karim_Aka Level 1

            Hi Adam,

             

            Thks for your answer, but since my post i've tried several options to fixed this issue.

            First, i rearanged all the layers by grouping UI elements. I've started from scratch without importing a file from Photoshop or Illustrator.

            So, it's little bit tricky with FC because you don't have all the options to reorganize the layers like Ps or Illustrator.

             

            Then, i've cleaned up all the graphics and used the Optimization graphics feature.

            I have also remove the last states added, and recreate the screens.

            Also, i've run the project more often and not after 2 or 3 hours.


            Finally, i resolved this issue by myself, like a big boy :-)

             

            Otherwise, FC is really a great tool and i use it everyday.

            I'm really waiting the next release.

             

            Regards

            Karim