1 Reply Latest reply on Feb 5, 2010 5:39 AM by adamroo

    Problem with GPO Deployment of Reader 9.3

    adamroo

      Hi,

       

      I am attempting to deploy reader via GPO on a Win2k3 server to XP Clients.  I have followed the document step by step on deploying..

       

      http://www.adobe.com/devnet/acrobat/pdfs/gpo_ad_9.pdf

       

      but i am getting the following error from the deployment:

       

      Event Type:    Error
      Event Source:    MsiInstaller
      Event Category:    None
      Event ID:    11309
      Date:        2/4/2010
      Time:        10:18:27 AM
      User:        NT AUTHORITY\SYSTEM
      Computer:    WH-BB-PHYS-010
      Description:
      Product: Adobe Reader 9.3 -- Error 1309.Error reading from file: \\mb-labsupport-1\apps\Adobe\Reader93\Dist\PROGRA~1\Adobe\READER~1\Reader\plug_ins\ACCESS ~1.API.  System error 3.  Verify that the file exists and that you can access it.

       

      For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
      Data:
      0000: 7b 41 43 37 36 42 41 38   {AC76BA8
      0008: 36 2d 37 41 44 37 2d 31   6-7AD7-1
      0010: 30 33 33 2d 37 42 34 34   033-7B44
      0018: 2d 41 39 33 30 30 30 30   -A930000
      0020: 30 30 30 30 31 7d         00001}

       

      The uninstallation of old products is successful, but it never installs 9.3.  The permissions are the same as the msi that i am executing which is in \\...\Dist root, anyone have an idea of whats going on?  I think it may have somehting to do witht he spaces or . in the path...actuall full path is \\mb-labsupport-1\apps\Adobe\Reader93\Dist\program files\Adobe\Reader 9.0\Reader\plug_ins

       

      I can broswe to path via run prompt up to this point:  \\mb-labsupport-1\apps\Adobe\Reader93\Dist\PROGRA~1\Adobe\

      anything deeper than that and it fails....