8 Replies Latest reply on Feb 11, 2010 12:39 PM by Luis Pedro Ferreira

    Moving from local to web server (Zend config)

    Luis Pedro Ferreira Level 1

      Hi all.

       

      I'm trying to build a simple application using a PHP database connection which i found it really simple using the new wizard and locally every thing work 100% in just a couple of minutes, however when I upload my project to my web server something is wrong cause my application don't even start.

       

      Signs and symptoms:

      After uploading all the project release files and the Zend framework directory, this is what i get:

       

      Warning: require_once(Zend/Loader/Autoloader.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/thezycom/public_html/PHPSQLTest/gateway.php on line27

       

      Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'Zend/Loader/Autoloader.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/library/ZendFramework') in/home/thezycom/public_html/PHPSQLTest/gateway.php on line 27

       

      The problem may be on my amf_config.ini which i have:

      For local server:

      webroot = /Users/luispedro/Localhost/PHPSQLTest

      zend_path = /user/apache/PHPFrameworks/ZendFramework

      RESULT: Everything works fine.

       

      For web server:

      webroot = /home/thezycom/www

      zend_path = /home/thezycom/www/PHPSQLTest/ZendFramework

      RESULT: The error above

       

      What i'm i doing wrong??????