1 Reply Latest reply on Feb 18, 2010 1:23 AM by Harry Kunz

    swf embedded in html only loads images, if complete "www" address is used

    dmodie Level 1

      I made a .swf that loads a .xml file from a directory called "xml".  That file lists the images that are to be loaded into the .swf.  The .swf is embedded into an html file.

       

      The issue we are seeing is that if you don't include "www" in the url, the images don't get loaded(??!).  But the .swf is running, and all the html and css works.  If you use "www" in the url, everything works perfectly.  You can see for yourself:

       

      works:

      http://www.appleboxwood.com/

       

       

      doesn't work:

      http://appleboxwood.com/

       

      I don't write html, but someone else on the project wrote this code to embed the .swf into the html file:

       

       

              <OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0"
                  WIDTH="750" HEIGHT="400" id="applebox_main">
                  <PARAM NAME=movie VALUE="applebox_main.swf">
                  <PARAM NAME=quality VALUE=high>
                  <EMBED src="applebox_main.swf" quality=high WIDTH="750" HEIGHT="400"
                      NAME="applebox_main" ALIGN="" TYPE="application/x-shockwave-flash"
                      PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">

       

                  </EMBED>
              </OBJECT>

       

       

      Any ideas on how to fix this?