1 Reply Latest reply on Feb 21, 2010 1:47 PM by kglad

    Problems with FlashVars in HTML

    Dav1d100

      I create a movieclip button with Flash CS4 in as3,in one layer the button, and in the other this code:

       

      [CODE]
      mybutton.addEventListener(MouseEvent.CLICK,searchURL);
      var url = '';

       

      function searchURL(Event:MouseEvent):void{
        var request:URLRequest = new URLRequest(url);
        try {
          navigateToURL(request, '_blank');
        } catch (e:Error) {
          trace("Error occurred!");
        }

       

      }
      [/CODE]

       

      If url= 'http://www.google.com' works, when I execute flash in CS4.

       

      But now I want to put the code in a php file, but now I put the code in HTML, that now it's what I want it works.

       

      I open Dreamweaver CS3, I go to Insert -> Flash look for the flash to insert it and Dreamweaver writes me this code, and add FlashVars param:

       

       

       

      [CODE]<script type="text/javascript">
      AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','wid th','57','height','31','src','images/mybutton.swf','quality','high','pluginspage','http:// www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','ima ges/mybutton' ); //end AC code
      </script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="57" height="31">
        <param name="movie" value="images/mybutton.swf">
        <param name="quality" value="high">

       

      // add this code
        <param name="FlashVars" value="url=http://www.google.es">
        <embed src="images/mybutton.swf" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="57" height="31" FlashVars="url=http://www.google.es"></embed>
      </object>
      </noscript>[/CODE]

       

      Well I make clic and it doesn't works, Why ?

       

      Thanks in advance !