13 Replies Latest reply on Mar 1, 2010 10:28 AM by kglad

    Flash not shown

    Anna2010

      We have a sharepoint web site setup initially by consultant with home page having a .swf flash in the frame.

       

      I move the web site to another new server, all other things are OK, but the flash on the home page is not working. No flash showed, just a blank frame on the home page. It's exactly the same file as the one on the production server. The whole web application is restored to the new server including the images.

       

      I installed flash 10 on the server, still the flash not showing on either the browsers on the local server or on any other client computers.

      what could be wrong?

       

      Thanks in advacne.

       

      the below is the flash file code.

       

      <html xmlns:mso="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:msdt="uuid:C2F41010-65B3-11d1-A29F-00AA00C14882">
      <!--[if gte mso 9]><xml>
      <mso:CustomDocumentProperties>
      <mso:Comments msdt:dt="string">Home Page Flash </mso:Comments><mso:PublishingContact msdt:dt="string"></mso:PublishingContact><mso:PublishingContactPicture msdt:dt="string">, </mso:PublishingContactPicture><mso:RedirectURL msdt:dt="string">, </mso:RedirectURL></mso:CustomDocumentProperties></xml><![endif]-->

      <body topmargin="0" leftmargin="0">
      <object width="618" height="187" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" style="z-index:-1">
        <param name="quality" value="best" />
        <param name="wmode" value="transparent" />
        <param name="bgcolor" value="ffffff" />
        <param name="movie" value="/_layouts/mpsimages/DistrictHome.swf" />
        <embed src="/_layouts/mpsimages/companyhome.swf" width="618" height="187" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" style="z-index:-1;" wmode="transparent"></embed>
      </object>

      </body>
      </html>