1 Reply Latest reply on Oct 4, 2007 11:41 AM by Roger N

    Changing HTTP to HTTPS in topic's true code of Robohelp

    porper
      Hi,

      Maybe someone can help me out there: In one of the topics of my help file, I've inserted a multimedia file (an swf file). When looking at the true code of the topic - I notice that Robohelp inserted the following links:

      codebase=" http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=4,0,12,0"
      AND
      pluginspage=" http://www.adobe.com/shockwave/download/"
      type="application/x-shockwave-flash"

      When executing the multimedia file from the application (the htm file is added to our application - a web based application), an error occurs.
      The programmers have told me that the reason there is an error is because when calling the file, they are calling an https file and not an http file.
      I've tried to manually change in the true code the http command to https..but when I save, the command automatically changes back to http.
      Does anyone know how I can get around this issue?
        • 1. Re: Changing HTTP to HTTPS in topic's true code of Robohelp
          Roger N Level 2
          porper -

          Hi, and welcome to the RH forums....

          If changing the href syntax is all that is necessary, you can do that to the output files, after generating WebHelp. If you don't want to do this manually every time, you can use FAR, or ReplaceEm to quickly repeat the same modifications each time. FAR is shareware, with a lot of other cool tools included; ReplaceEm is freeware, and a one-trick pony (but it does it's one trick very well).