0 Replies Latest reply on Mar 16, 2010 6:13 AM by johnjoe

    Two remote object one works one doesn't

    johnjoe

      Hello,

       

      I have configured two remote objects like this:

       

      <?

       

      xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

      <

       

      service id="remoting-service"  class="flex.messaging.services.RemotingService">

       

       

       

       

           <adapters>

       

                <adapter-definition id="java-object" class="flex.messaging.services.remoting.adapters.JavaAdapter" default="true"/>

       

           </adapters>

       

       

       

           <default-channels>

       

                <channel ref="my-amf"/>

       

           </default-channels>

       

       

       

           <destination id="businessService">

       

                <properties>

       

                     <factory>spring</factory>

       

                    <source>businessService</source>

       

                </properties>

       

           </destination>

       

       

           <destination id="sessionService" >

       

                <properties>

       

                     <factory>spring</factory>

       

                     <source>sessionService</source>

       

                </properties>

       

           </destination>

       

      </

       

      service>

       

      The businessService works fine and but the sessionService does not. I can see from my debug output that for the sessionService the channelSet=null.

       

      Can anyone shed any light on this?

       

      Thanks,

       

      Sean