4 Replies Latest reply on May 16, 2010 3:57 PM by Justin Girard

    SMIL Plugin: "SMIL loaded but failed verification"

    Justin Girard Level 1

      Hello,

       

      Thanks to all in advance for any assistance.

       

      I am seeing the error referred to in the tile using Sprint 10 with the precompiled SMILPlugin SWF. This is after having added a name attribute to the <meta base="..." /> element nested in the head. If that name attribute is omitted - for instance by simply using the SMIL located at this URL - the following error results:

       

      "Cannot cast the raw data to XML - Error #1065: Variable @name is not  defined."

       

      I have attempted multiple name / attribute combinations to alleviate the  error. No luck. The SMIL is provided below. What am I missing?

       

      <smil>
        <head>
              <meta name="base" content="rtmp://cp67126.edgefcs.net/ondemand" />
        </head>
        <body>
          <switch>
            <video src="mp4:mediapm/ovp/content/demo/video/elephants_dream/elephants_dream_768x428_24.0fps_4 08kbps.mp4" system-bitrate="408000"/>
            <video src="mp4:mediapm/ovp/content/demo/video/elephants_dream/elephants_dream_768x428_24.0fps_6 08kbps.mp4" system-bitrate="608000"/>
            <video src="mp4:mediapm/ovp/content/demo/video/elephants_dream/elephants_dream_1024x522_24.0fps_ 908kbps.mp4" system-bitrate="908000"/>
            <video src="mp4:mediapm/ovp/content/demo/video/elephants_dream/elephants_dream_1024x522_24.0fps_ 1308kbps.mp4" system-bitrate="1308000"/>
            <video src="mp4:mediapm/ovp/content/demo/video/elephants_dream/elephants_dream_1280x720_24.0fps_ 1708kbps.mp4" system-bitrate="1708000"/>
          </switch>
        </body>
      </smil>