6 Replies Latest reply on May 25, 2010 5:15 PM by LonelyDead

    dreamweaver CS5 and xampp problem

    LonelyDead Level 1

      Hi folks,

      i had cs5 trial installed on my last laptop

      running vista 32bit

      with xampp, i could edit wordpress files

      no problem,

      but i just got a new laptop

      now running windows 7 64bit,

      i installed cs5 trial fine and xampp.

      I just went to edit wordpress files for the first time

      and when i go to index.php as soon as i go to

      'discover' i get dreamweaver 'not responding'

      and it doesn't respond.

      Anybody have any ideas?

      Thanks

      Daniel

        • 1. Re: dreamweaver CS5 and xampp problem
          LonelyDead Level 1

          Anybody have any idea??

          I've tried uninstalling and reinstalling dreamweaver CS5

          but it does exactly the same thing.
          Does anybody have this working properly on windows 7 64 bit?

          • 3. Re: dreamweaver CS5 and xampp problem
            DeLargeA

             

            Unfortunately I can't help you. But if it's any consolation, you are not alone. I am suffering from same symptom except it happens with any dynamic site I need to work on. And it doesn't matter whether the sites are local or remote.

             

            I am running Windows 7 64bit as well in both of my machines, desktop (AMD) and laptop (Intel), and this happens on both of them and with any dynamic site, Joomla! for instance.

            • 4. Re: dreamweaver CS5 and xampp problem
              LonelyDead Level 1

              Thanks for the reply,

              there was an update for dreamweaver yesterday which fixed my problem,

              i don't know why because the update was for browserlab and dreamweaver compatibility or something like that,

               

              but it fixed my problem and now the files load instead of the program (not responding)

               

              so now i'm happy lol.

               

              Daniel

               

               

              Date: Fri, 21 May 2010 15:10:16 -0600

              From: forums@adobe.com

              To: weed_x4me@hotmail.com

              Subject: dreamweaver CS5 and xampp problem

               

              Unfortunately I can't help you. But if it's any consolation, you are not alone. I am suffering from same symptom except it happens with any dynamic site I need to work on. And it doesn't matter whether the sites are local or remote.

              I am running Windows 7 64bit as well in both of my machines, desktop (AMD) and laptop (Intel), and this happens on both of them and with any dynamic site, Joomla! for instance.

               

              >

              • 5. Re: dreamweaver CS5 and xampp problem
                David_Powers Adobe Community Professional

                LonelyDead wrote:

                 

                Does anybody have this working properly on windows 7 64 bit?

                Yes. Dreamweaver CS5 and XAMPP work just fine on Win 7 64 bit.

                • 6. Re: dreamweaver CS5 and xampp problem
                  LonelyDead Level 1

                  OK it worked fine for half the day and then stopped working again.
                  Would the fact that i'm using CS5 trial have any effect on how it works
                  on W7 64bit? Will it be ok once i buy the full version?
                  If that doesn't matter then does anybody know
                  if i install CS5 on windows 7 but download it in
                  windows vista compatibility mode will that be ok?
                  I had no problems with it on vista 32 bit.
                  Thanx
                  Daniel

                   

                  Another thing i just realised that is different from my setup
                  on my last laptop is that this time i'm using Xampp lite,
                  last time i used the full xampp,

                  i don't see how that would be the problem because lite has
                  everything i need and the fact that it worked a day confuses me.

                   

                  Message was edited by: LonelyDead