1 Reply Latest reply on Jun 9, 2010 5:48 AM by nishadmusthafa

    halo form and formItem have a bug in the label?

    cyber0897 Level 1

      hey guys... so i htink this is a bug... not sure tho... all im trying to do is add a form to my BorderContainer... and for some reason when i have

       

      <formItem label="Image Id"><TextInput /></formItem>

       

      all i see is "U..." instead of "User Name" as the label... any ideas on how to fix this??

       

      this same problem happens again when i try to use a link button, but when i hover over the link button then i can see the whole word...

       

      I have the following code if you want to replicate the bug..

       

      <s:Group width="100%" height="100%">
           <s:PopUpAnchor id="detailsPanel" popUpPosition="below" styleName="popUpBox">
           <s:BorderContainer width="793" height="700">
                <s:backgroundFill>
                <s:SolidColor color="#ffffff" />
             </s:backgroundFill>
             <mx:Form labelWidth="100">
                  <mx:FormItem label="User Name">
                     <mx:TextInput id="userNameInput"/>
                  </mx:FormItem>
                  <mx:FormItem label="Password">
                     <mx:TextInput id="passwordInput"/>
                  </mx:FormItem>
                  <mx:FormItem label="Re-enter Password">
                     <mx:TextInput id="rePasswordInput"/>
                  </mx:FormItem>
                </mx:Form>
              </s:BorderContainer>
           </s:PopUpAnchor>
      </s:Group>