2 Replies Latest reply on Jun 17, 2010 4:45 AM by Ganesh_Palwe

    f4v file won't show up from the html file

    newToAS3 Level 3

      Hi everyone!

       

      I never worked with movie files before and I'm having  problems to play a f4v file from a html file.

       

      Inside flash, when I do a  ctrl+enter, the video shows and plays just fine.

       

      When  building the .html file to play it all, only my presentation and movie  skin will show up but the movie won't load.

       

      Even if I do a file >  publish the video won't show up or play. Everything I have on timeline  is working just fine (and again, even the videoskin is showing up).

       

      Now, do I  have to change anything inside publish settings or do I need to try  something different with html?

       

      Thanks again for the help!

       

      ps: here's  the part inside html code where I insert the swf:

       

      <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="740" height="500" id="main" align="middle">
           <param name="movie" value="main.swf" />
           <param name="quality" value="high" />
           <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
           <param name="play" value="true" />
           <param name="loop" value="true" />
           <param name="wmode" value="transparent" />
           <param name="scale" value="showall" />
           <param name="menu" value="true" />
           <param name="devicefont" value="false" />
           <param name="salign" value="" />
           <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
      <!--[if !IE]>-->
      <object type="application/x-shockwave-flash" data="src/main.swf" width="740" height="500">
           <param name="movie" value="main.swf" />
           <param name="quality" value="high" />
           <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
           <param name="play" value="true" />
           <param name="loop" value="true" />
           <param name="wmode" value="transparent" />
           <param name="scale" value="showall" />
           <param name="menu" value="true" />
           <param name="devicefont" value="false" />
           <param name="salign" value="" />
           <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
      <!--<![endif]-->
           <a href="http://www.adobe.com/go/getflash">
                <img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />
           </a>
      <!--[if !IE]>-->

      </object>