1 Reply Latest reply on Dec 15, 2010 1:54 PM by James P. Brady

    Adobe Premiere Pro CS5 with Blackmagic Multibridge Pro

    James P. Brady Level 1

      After having upgraded to Premiere CS5 and Blackmagic 7.6.4, I am experiencing a short list of undesirable video playback results (that were not present in CS4 with Blackmagic 7.6).  The issues are likely specific to Blackmagic with Premiere, so I'll spare everyone the details for now -- If anyone out there is using a similarly equipped system, please chime in--I'd like to run some of this past you, see if you're having the same issues and troubleshoot either way.  Thanks!

       

      Windows Vista Ultimate 64-bit SP2

      16GB RAM

      Intel Xeon  24GHZ (dual quad-core 3GHZ processors)

      CalDigit 2TB Raid

      Blackmagic  Multibridge Pro

        • 1. Re: Adobe Premiere Pro CS5 with Blackmagic Multibridge Pro
          James P. Brady Level 1

          In the time since my original post, both Adobe and Blackmagic have released several updates, resolving most of the issues which led me to start this thread. Still, there are always quirks and curiosities specific to each editing system and its unique configuration, so I'll just bump this thread with an open invitation to anyone--with problems, questions, kudos or curiosities--regarding the use of Adobe Premiere Pro software with Blackmagic Design hardware.

           

          OS:  Windows 7 Ultimate 64-bit
          CPU: 24GHz (dual quad-core Intel Xeon E5450 @ 3GHz)
          RAM: 16GB
          GPU: NVIDIA Quadro CX v259.81
          DRV: RAID5 2TB CalDigit HDOne PCIe

           

          Blackmagic Multibridge Pro v7.7.3
          Premiere Pro CS5 v5.0.3