3 Replies Latest reply on Jul 20, 2010 8:11 AM by kglad

    Attachmovie not working

    juresti

      Can anyone help?

       

      BTN_2.onRelease = function() {
          gotoAndStop("ans2");
          Comments_txt2.text = title[2].comments[0].nodeValue;
          toolName_txt2.text = "Tool Name: " + title[2].hidden[0].nodeValue;
          mclip.loadClip(title[2].image[0].nodeValue, holder_mc2);
          if (title[2].answer[0].nodeValue =="yes")
          {
              answer_txt2.text = title[2].yesText[0].nodeValue;
              TXT_ans0.text = "Click for Next";
              this.attachmovie("buttonnext", "bn", 1, {_x:0, _y:0});
          }
          else {
              answer_txt2.text = title[2].noText[0].nodeValue;
              TXT_ans0.text = "Go Back";
          }

        • 1. Re: Attachmovie not working
          kglad Adobe Community Professional & MVP

          use:

           


           

          BTN_2.onRelease = function() {
              gotoAndStop("ans2");
              Comments_txt2.text = title[2].comments[0].nodeValue;
              toolName_txt2.text = "Tool Name: " + title[2].hidden[0].nodeValue;
              mclip.loadClip(title[2].image[0].nodeValue, holder_mc2);
              if (title[2].answer[0].nodeValue =="yes")
              {
                  answer_txt2.text = title[2].yesText[0].nodeValue;
                  TXT_ans0.text = "Click for Next";
                  this.attachMovie("buttonnext", "bn", 1, {_x:0, _y:0});
              }
              else {
                  answer_txt2.text = title[2].noText[0].nodeValue;
                  TXT_ans0.text = "Go Back";
              }

          • 2. Re: Attachmovie not working
            juresti Level 1

            haha yea duh I just figured it out UGH. Thank you. attachMovie

            • 3. Re: Attachmovie not working
              kglad Adobe Community Professional & MVP

              you're welcome.