3 Replies Latest reply on Aug 2, 2010 8:43 AM by Ned Murphy

    Flash animation keeps looping

    jimfid45 Level 1

      Hi,

       

      I built a Flash animation which keeps looping. I am trying to get it to not loop

      at all and it refuses.

       

      Here is the code of the html page, as created by Flash CS5:

       

      <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
      <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en" xml:lang="en">
           <head>
                <title>animate_van</title>
                <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
                <style type="text/css" media="screen">
                html, body { height:100%; background-color: #d1d1d1;}
                body { margin:0; padding:0; overflow:hidden; }
                #flashContent { width:100%; height:100%; }
                </style>
           </head>
           <body>
                <div id="flashContent">
                     <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="940" height="116" id="animate_van" align="middle">
                          <param name="movie" value="animate_van.swf" />
                          <param name="quality" value="high" />
                          <param name="bgcolor" value="#d1d1d1" />
                          <param name="play" value="true" />
                          <param name="loop" value="false" />
                          <param name="wmode" value="window" />
                          <param name="scale" value="showall" />
                          <param name="menu" value="true" />
                          <param name="devicefont" value="false" />
                          <param name="salign" value="" />
                          <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
                          <!--[if !IE]>-->
                          <object type="application/x-shockwave-flash" data="animate_van.swf" width="940" height="116">
                               <param name="movie" value="animate_van.swf" />
                               <param name="quality" value="high" />
                               <param name="bgcolor" value="#d1d1d1" />
                               <param name="play" value="true" />
                               <param name="loop" value="false" />
                               <param name="wmode" value="window" />
                               <param name="scale" value="showall" />
                               <param name="menu" value="true" />
                               <param name="devicefont" value="false" />
                               <param name="salign" value="" />
                               <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
                          <!--<![endif]-->
                               <a href="http://www.adobe.com/go/getflash">
                                    <img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />
                               </a>
                          <!--[if !IE]>-->
                          </object>
                          <!--<![endif]-->
                     </object>
                </div>
           </body>
      </html>

      The looping value is set to false above, also in Flash my publish settings are set to not loop.