5 Replies Latest reply on Jun 12, 2008 1:02 PM by Tamara.Crudden

    Full Motion Recording previewing as blank!

    smallmaj
      Hi,

      Got the trial version of Captivate 3. When I do a Full Motion Recording, previewing the project always appears as a blank white screen for all the slides. However, when I preview each slide individually, it shows the correct screens. There are always 3 slides but I think thats not relevant.

      Any ideas?

      thanks
      Jason
        • 1. Re: Full Motion Recording previewing as blank!
          Captiv8r Adobe Community Professional & MVP
          Hi Jason and welcome to our community

          How exactly are you previewing?

          I'm sure it sounds like a silly question to ask, but in Captivate there are several ways to preview. For example:

          * Clicking the Preview toolbar button and selecting "Play this slide" or pressing F3, the Spacebar or clicking the icon to play the slide "in place" to see a preview right inside the edit area
          * Clicking the Preview toolbar button and selecting "Project" or pressing F4 to preview the complete project in the Captivate preview area
          * Clicking the Preview toolbar button and selecting "From this slide" or pressing F8 to preview the project from the existing slide to the end in the Captivate preview area
          * Clicking the Preview toolbar button and selecting "Next n slides" or pressing F10 to preview a certain number of slides (this number can be changed in versions 2 and 3)
          * Clicking the Preview toolbar button and selecting "In Web Browser" or pressing F12 to preview the complete project as your end user will see it within your default Web Browser.

          So perhaps it has something to do with the manner in which you are previewing?

          Just a thought... Rick
          • 2. Re: Full Motion Recording previewing as blank!
            smallmaj Level 1
            Hi,

            Working-
            Play This Slide

            Not Working-
            I was using F4 on the project
            F8
            F10
            F12

            it is really weird!!! The only obvious difference is that a SWF file is created and its shown in a different viewer (as opposed to the main window). All the failures show the same plain white slideshow.

            All help appreciated
            Thanks
            Jason
            • 3. Re: Full Motion Recording previewing as blank!
              smallmaj Level 1
              Hi,

              Does anyone know what's going wrong with this?

              I'm really keen to show full screen recording but it keeps showing as white - something I'm doing perhaps?

              I can't figure it out.

              thanks
              Jason
              • 4. Re: Full Motion Recording previewing as blank!
                smallmaj Level 1
                Finally....

                I've got some extra information - Captivate is running inside a VMWare image. When I save and show the presenation on a non-VM platform, I can see it.

                Now can anyone tell me why that is?

                • 5. Re: Full Motion Recording previewing as blank!
                  Tamara.Crudden
                  I have been having the same problem with the white screen. I will check out that VMWare image thing... if I can figure it out!