1 Reply Latest reply on Aug 19, 2010 9:02 AM by kglad

    flash movie doesnot show up on IE, works well with FF and Chrome

    grrr888sss

      <OBJECT style="WIDTH: 480px; background-color:#181818; HEIGHT: 310px;" codeBase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0 classid=clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000">

      <PARAM NAME="_cx" VALUE="18230"><PARAM NAME="_cy" VALUE="12383">

      <PARAM NAME="FlashVars" VALUE="">

      <PARAM NAME="Movie" VALUE="res/English/FLASH/main.swf">

      <PARAM NAME="Src" VALUE="res/English/FLASH/main.swf">

      <PARAM NAME="WMode" VALUE="Opaque">

      <param name="play" value="-1">

      <PARAM NAME="Loop" VALUE="-1">

      <PARAM NAME="Quality" VALUE="High">

      <PARAM NAME="SAlign" VALUE="">

      <PARAM NAME="Menu" VALUE="-1">

      <PARAM NAME="Base" VALUE="">

      <PARAM NAME="AllowScriptAccess" VALUE="">

      <PARAM NAME="Scale" VALUE="ShowAll">

      <PARAM NAME="DeviceFont" VALUE="0">

      <PARAM NAME="EmbedMovie" VALUE="0">

      <PARAM NAME="BGColor" VALUE="">

      <PARAM NAME="SWRemote" VALUE="">

      <PARAM NAME="MovieData" VALUE="">

      <PARAM NAME="SeamlessTabbing" VALUE="1">

      <PARAM NAME="Profile" VALUE="0">

      <PARAM NAME="ProfileAddress" VALUE="">

      <PARAM NAME="ProfilePort" VALUE="0"><PARAM NAME="AllowNetworking" VALUE="all">

      <PARAM NAME="AllowFullScreen" VALUE="false">

      <EMBED style="WIDTH: 480px; background-color:#818181; HEIGHT: 310px" pluginspage=http://www.macromedia.com/go/getflashplayer src=res/English/FLASH/main.swf type=application/x-shockwave-flash wmode="opaque">

      </OBJECT>