2 Replies Latest reply on Aug 3, 2007 12:39 AM by ssmrao

    Preloader in IE 7

    ssmrao
      Hi.... sunder here....

      Im facing a problem from flash/IE 7.0.. pls can any one help me out.....

      i have done a intro in flash, which is inside a movieclip in frame 2 of timeline, and i have put a preloader in frame 1, so that the movie loads fully before it is seen... My problem is when i run the intro in flash or IE(internet explorer) 7.0, the Preloader is not displayed after fewseconds it loads the intro.. starting few seconds it will be blank....... but in some system the preloader will display.................

      I want to know what might be wrong, its due to error scripting in preloader(but it was working fine in IE 6.0 and Flash MX2004)
      or
      I have to do anything with IE 7.0......................... mean to say any settings in IE 7.........................

      If any error in preloader scripting,..... pls i would really be great, if you foward me the scripting for preloader.....

      or if any method to display the preloader in IE 7.0/system... pls do tell me... the procedure....

      my code for preloader is follows:

      onClipEvent (load) {
      total = _root.getBytesTotal();
      }
      onClipEvent (enterFrame) {
      loaded = _root.getBytesLoaded();
      percent = int(loaded/total*100);
      text = percent+"%";
      gotoAndStop(percent);
      if (loaded == total) {
      _root.gotoAndPlay(2);
      }
      }


      looking forward from you ASAP...

      thanking you
      Sunder