1 Reply Latest reply on Oct 13, 2010 1:50 PM by ePath Learning

    SWF does not play after publish.... OS compatibility bug?

    ePath Learning

      I have embedded SWFs that will not play once the Presenter file is published.  They appear to be "frozen" on the first frame.

       

      Here's the setup:

       

      • The SWFs are scripted in AS2 (not AS3)
      • SWFs are built in Flash Pro CS5 and are published to Flash Player 9.
      • They are not Captivate files.
      • PowerPoint 2007 (12.0.6535.5002) SP2 MSO (12.6535.5002)
      • Presenter 7.0.5 Build 7588
      • Microsoft Windows 7 Pro 64bit

       

      BUT, I can open the same file on another computer with this setup, and it publishes just fine.

       

      • The SWFs are scripted in AS2 (not AS3)
      • SWFs are built in Flash Pro CS5 and are published to Flash Player 9.
      • They are not Captivate files.
      • PowerPoint 2007 (12.0.6535.5002) SP2 MSO (12.6535.5002)
      • Presenter 7.0.5 Build 7588
      • Microsoft Windows Vista Business

       

      The only difference appears to be my OS.  Does anyone know of any bugs with Presenter in Windows 7?

       

      UPDATE:
      As I type this, literally, I got a notice that there's a Presenter 7.0.6 Update. So I went ahead and installed it on the Windows 7 box.  Republished the Presenter course, and wouldn't you know it... the SWFs are now playing!

       

      The patch says this: The Adobe® Presenter 7.0.6 update resolves Adobe Presenter's compatibility issues with PowerPoint 2010 and some important issues identified in Adobe Presenter 7.0.5 (Although the patch site doesn't bother providing us with a list of what those important issues are! Thanks Adobe, you rock.)

       

      --- Well, it fixes MY issue for Windows 7/Presenter 7/PowerPoint 2007 too.