3 Replies Latest reply on Jul 17, 2007 10:20 AM by Newsgroup_User

    Chart not displaying

    SonnyBabes
      Hi, any idea why a chart would not display. It displays when I do it locally in coldfusion personal development but when I upload to production server it won't display. Here's the code:

      <cfchart xAxisTitle="Week ending" yAxisTitle="Number of Internet Bets">
      <cfchartseries
      type="bar"
      query="chart"
      valueColumn="I_numbet"
      itemColumn="cWeekend"/>
      </cfchart>
        • 1. Re: Chart not displaying
          Level 7
          Does the production site have access to the CFIDE folder?

          --
          Bryan Ashcraft (remove BRAIN to reply)
          Web Application Developer
          Wright Medical Technology, Inc.
          -------------------------------------------------------------------------
          Macromedia Certified Dreamweaver Developer
          Adobe Community Expert (DW) :: http://www.adobe.com/communities/experts/


          "SonnyBabes" <webforumsuser@macromedia.com> wrote in message
          news:f7gt9s$1bs$1@forums.macromedia.com...
          > Hi, any idea why a chart would not display. It displays when I do it
          > locally
          > in coldfusion personal development but when I upload to production server
          > it
          > won't display. Here's the code:
          >
          > <cfchart xAxisTitle="Week ending" yAxisTitle="Number of Internet Bets">
          > <cfchartseries
          > type="bar"
          > query="chart"
          > valueColumn="I_numbet"
          > itemColumn="cWeekend"/>
          > </cfchart>
          >


          • 2. Re: Chart not displaying
            SonnyBabes Level 1
            Yes, the production site has access to the cfide folder.

            For reasons I don't know the chart displays when I use the ip address. We use multiple virtual domains on windows 2003 server. Thanks.
            • 3. Re: Chart not displaying
              Level 7
              Could it be a mapping issue? The ip is mapped correctly, while the host
              header isn't? I'm not a server admin by any stretch (especially not IIS) so
              I'm just throwing that out there.

              --
              Bryan Ashcraft (remove BRAIN to reply)
              Web Application Developer
              Wright Medical Technology, Inc.
              -------------------------------------------------------------------------
              Macromedia Certified Dreamweaver Developer
              Adobe Community Expert (DW) :: http://www.adobe.com/communities/experts/


              "SonnyBabes" <webforumsuser@macromedia.com> wrote in message
              news:f7ipub$cjo$1@forums.macromedia.com...
              > Yes, the production site has access to the cfide folder.
              >
              > For reasons I don't know the chart displays when I use the ip address. We
              > use multiple virtual domains on windows 2003 server. Thanks.