1 Reply Latest reply on Jul 18, 2007 4:21 PM by Newsgroup_User

    shockwave videos not worgkin

    mailhotra
      i have just prublished my director file for the web. for some reason it doesnt play the videos whichy are in avi format, nothing is shown just black . also the quit buttons dont work to exit the application in lingo. they work in the projector file but not in the browser when opened html.
      i asume avi files are not good for web. what do you think is ideal for the wbe. swf, wmv, flv etc...
      any suggestions will be most welcom
        • 1. Re: shockwave videos not worgkin
          Level 7
          Try on a different day. Sometimes they work, sometimes they don't.

          I just converted a whole presentation from QT videos to FLV videos. Uploaded
          it and it all worked. Then the next day I made a few quick updates to two of
          the videos in the score, re-shocked and uploaded and it hasn't worked since.


          "mailhotra" <webforumsuser@macromedia.com> wrote in message
          news:f7gijs$ian$1@forums.macromedia.com...
          >i have just prublished my director file for the web. for some reason it
          >doesnt
          > play the videos whichy are in avi format, nothing is shown just black .
          > also
          > the quit buttons dont work to exit the application in lingo. they work in
          > the
          > projector file but not in the browser when opened html.
          > i asume avi files are not good for web. what do you think is ideal for the
          > wbe. swf, wmv, flv etc...
          > any suggestions will be most welcom
          >