2 Replies Latest reply on Oct 25, 2006 4:28 PM by Newsgroup_User

    Timeline animation

    Mr. WK
      I created a very simple vertical animation of an element...only movement of typographie. The preview with the start button works...but when I see it with my browser nothing happens. Is there something else to define? I want to stert the animation when the site is loaded
        • 1. Re: Timeline animation
          Level 7
          You would have to apply a "Play Timeline" behavior to the body tag onLoad.

          --
          Murray --- ICQ 71997575
          Adobe Community Expert
          (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
          ==================
          http://www.dreamweavermx-templates.com - Template Triage!
          http://www.projectseven.com/go - DW FAQs, Tutorials & Resources
          http://www.dwfaq.com - DW FAQs, Tutorials & Resources
          http://www.macromedia.com/support/search/ - Macromedia (MM) Technotes
          ==================


          "winnipuh" <webforumsuser@macromedia.com> wrote in message
          news:ehnt0r$h8b$1@forums.macromedia.com...
          >I created a very simple vertical animation of an element...only movement of
          > typographie. The preview with the start button works...but when I see it
          > with
          > my browser nothing happens. Is there something else to define? I want to
          > stert
          > the animation when the site is loaded
          >


          • 2. Re: Timeline animation
            Level 7
            On Wed, 25 Oct 2006 14:40:27 +0000 (UTC), "winnipuh"
            <webforumsuser@macromedia.com> wrote:

            >I created a very simple vertical animation of an element...only movement of
            >typographie. The preview with the start button works...but when I see it with
            >my browser nothing happens. Is there something else to define? I want to stert
            >the animation when the site is loaded

            Is autoplay ticked?