0 Replies Latest reply on Feb 7, 2011 2:26 AM by Antonio Cirotto

    Moving from local to web server ZendFramework config Error

    Antonio Cirotto

      Hi all.

       

      I'm trying to build a application using a  PHP database connection which i found it really simple using the new  wizard and locally every thing work 100% in just a couple of minutes,  however when I upload my project to my web server something is wrong  cause my application don't even start.

       

      Class "userService" does not exist: Plugin by name 'UserService' was not found in the registry; used paths:
      : /web/htdocs/www.mydomain.com/home/
      #0 /web/htdocs/www.mydomain.org/home/ZendFramework/library/Zend/Amf/Server.php(553): Zend_Amf_Server->_dispatch('getUsersByID', Array, 'userService')
      #1 /web/htdocs/www.mydomain.org/home/ZendFramework/library/Zend/Amf/Server.php(629): Zend_Amf_Server->_handle(Object(Zend_Amf_Request_Http))
      #2 /web/htdocs/www.mydomain.org/home/gateway.php(77): Zend_Amf_Server->handle()
      #3 {main}

       

      This is my amf_config.ini

       

      [zend]
      ;set the absolute location path of webroot directory, example:
      webroot =/web/htdocs/www.mydomain.org/home

       

      ;set the absolute location path of zend installation directory, example:
      zend_path = /web/htdocs/www.mydomain.org/home/ZendFramework/library

       

      [zendamf]
      amf.production = false
      amf.directories[]=./

       

      What i'm i doing wrong??????

      thanks