2 Replies Latest reply on Feb 15, 2011 5:54 PM by I Love Doing Websites

    loading an fl4v

    I Love Doing Websites Level 1

      Hello,

       

      I changed a movie with Encoder into fl4v, the problem that the flash file works when I made play externally the fl4v into the main flash movie, this only works locally it doesn't work on the server why?

       

      I uploaded the banner.swf and the myMovie.flv

       

      let me know please

       

      thanks

        • 1. Re: loading an fl4v
          kglad-zqbLf4 Level 3

          be sure your flvplayback component skin swf is uploaded.  (check your publish directory for the longskinname.swf.)

           

          once that's done, if you still have problems, post your url.

          • 2. Re: loading an f4v
            I Love Doing Websites Level 1

            I don't have the skin,

             

            it is an .f4v file, here is the url

             

            http://www.ildw.com/web/LHG/flash/pricipal_flash.html

             

            I am posting how it looks on the server:

             

             

            the code of the page:

            <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
            <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en" xml:lang="en">
                <head>
                    <title>pricipal_flash</title>
                    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
                    <style type="text/css" media="screen">
                    html, body { height:100%; background-color: #ffffff;}
                    body { margin:0; padding:0; overflow:hidden; }
                    #flashContent { width:100%; height:100%; }
                    </style>
                </head>
                <body>
                    <div id="flashContent">
                        <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="913" height="294" id="pricipal_flash" align="middle">
                            <param name="movie" value="pricipal_flash.swf" />
                            <param name="quality" value="high" />
                            <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
                            <param name="play" value="true" />
                            <param name="loop" value="true" />
                            <param name="wmode" value="window" />
                            <param name="scale" value="showall" />
                            <param name="menu" value="true" />
                            <param name="devicefont" value="false" />
                            <param name="salign" value="" />
                            <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
                            <!--[if !IE]>-->
                            <object type="application/x-shockwave-flash" data="pricipal_flash.swf" width="913" height="294">
                                <param name="movie" value="pricipal_flash.swf" />
                                <param name="quality" value="high" />
                                <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
                                <param name="play" value="true" />
                                <param name="loop" value="true" />
                                <param name="wmode" value="window" />
                                <param name="scale" value="showall" />
                                <param name="menu" value="true" />
                                <param name="devicefont" value="false" />
                                <param name="salign" value="" />
                                <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
                            <!--<![endif]-->
                                <a href="http://www.adobe.com/go/getflash">
                                    <img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />
                                </a>
                            <!--[if !IE]>-->
                            </object>
                            <!--<![endif]-->
                        </object>
                    </div>
                </body>
            </html>server.jpg