1 Reply Latest reply on Feb 27, 2011 5:21 PM by Shongrunden

    Flex 4 hideEffect transition bug

    xerious87

      Hi.

       

      I'm trying to create a slide effect. Everything works fine except the first hideEffect animation. The content does not become invisible when crossing the TabNavigator's border, which looks really ugly in my current project. The following simple example demonstrates the problem.

       

       

      <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
      <s:Application xmlns:fx="http://ns.adobe.com/mxml/2009" 
                        xmlns:s="library://ns.adobe.com/flex/spark" 
                        xmlns:mx="library://ns.adobe.com/flex/mx" minWidth="955" minHeight="600"
                        backgroundColor="0xDDDDDD">
           
           <fx:Declarations>
                <s:Move id="hideEffect" xTo="700" />
           </fx:Declarations>
           
           <mx:TabNavigator width="500" height="300" x="100" y="0">
                
                <s:NavigatorContent label="ONE" hideEffect="{hideEffect}">
                     <s:BorderContainer backgroundColor="0xFF0000" height="100" width="100"/>
                </s:NavigatorContent>
                
                <s:NavigatorContent label="TWO" hideEffect="{hideEffect}">
                     <s:BorderContainer backgroundColor="0xFF0000" height="100" width="100"/>
                </s:NavigatorContent>
                
                <s:NavigatorContent label="THREE" hideEffect="{hideEffect}">
                     <s:BorderContainer backgroundColor="0xFF0000" height="100" width="100"/>
                </s:NavigatorContent>
                
                <s:NavigatorContent label="FOUR" hideEffect="{hideEffect}">
                     <s:BorderContainer backgroundColor="0xFF0000" height="100" width="100"/>
                </s:NavigatorContent>
                
           </mx:TabNavigator>
           
      </s:Application>
      

       

       

      hideEffectProblem.png