2 Replies Latest reply on Jul 3, 2006 8:11 AM by Newsgroup_User

    testing server setup

    Level 7
      Hi

      I'm using XPPro with IIS5.1

      If I startup IIS and create a new virtual directory by right clicking on the
      default web site.

      I then select a name and type in the path to where my site files are held.

      If I then startup DW define a site and select testing server and select:

      asp/java

      make my testing server folder the same as I set in IIS and then set the URL
      prefix to

      http://localhost/the name I set in IIS I assumed all would work however I
      get the wonderful

      The site URL prefix [/difulcher] for the testing server does not match the
      site url prefix [] specified in the http address for the site

      Where am I going wrong?

      thanks

      Ian


        • 1. Re: testing server setup
          Level 7
          http://www.webthang.co.uk/tuts/tuts_dmx/dmxf_1/dmx1_3.asp


          "Ian Edwards" <i.edwards@edwards-micros.co.uk> wrote in message
          news:e8b3va$7v2$1@forums.macromedia.com...
          > Hi
          >
          > I'm using XPPro with IIS5.1
          >
          > If I startup IIS and create a new virtual directory by right clicking on
          > the default web site.
          >
          > I then select a name and type in the path to where my site files are held.
          >
          > If I then startup DW define a site and select testing server and select:
          >
          > asp/java
          >
          > make my testing server folder the same as I set in IIS and then set the
          > URL prefix to
          >
          > http://localhost/the name I set in IIS I assumed all would work however I
          > get the wonderful
          >
          > The site URL prefix [/difulcher] for the testing server does not match the
          > site url prefix [] specified in the http address for the site
          >
          > Where am I going wrong?
          >
          > thanks
          >
          > Ian
          >
          >


          • 2. Re: testing server setup
            Level 7
            Thanks for that followed it to the letter and it works.

            Question though, it appears that if you are using the testing server then
            you are unable to use the built in ftp client?

            cheers

            Ian


            "twocans" <buyme@guinness.com> wrote in message
            news:e8b681$anp$1@forums.macromedia.com...
            > http://www.webthang.co.uk/tuts/tuts_dmx/dmxf_1/dmx1_3.asp
            >
            >
            > "Ian Edwards" <i.edwards@edwards-micros.co.uk> wrote in message
            > news:e8b3va$7v2$1@forums.macromedia.com...
            >> Hi
            >>
            >> I'm using XPPro with IIS5.1
            >>
            >> If I startup IIS and create a new virtual directory by right clicking on
            >> the default web site.
            >>
            >> I then select a name and type in the path to where my site files are
            >> held.
            >>
            >> If I then startup DW define a site and select testing server and select:
            >>
            >> asp/java
            >>
            >> make my testing server folder the same as I set in IIS and then set the
            >> URL prefix to
            >>
            >> http://localhost/the name I set in IIS I assumed all would work however I
            >> get the wonderful
            >>
            >> The site URL prefix [/difulcher] for the testing server does not match
            >> the site url prefix [] specified in the http address for the site
            >>
            >> Where am I going wrong?
            >>
            >> thanks
            >>
            >> Ian
            >>
            >>
            >
            >