2 Replies Latest reply on Apr 14, 2011 5:37 AM by Konstantin.Aksenov

    Problems with FullScreen using OSMF 1.5

    Konstantin.Aksenov

      Hello. Sorry for my English first of all. =)

       

      I have interesting and specific problem with osmf. I'm using osmf to play playlist. Here is source code:

       

      public class VideoPlayer extends SpriteVisualElement

      {

      private var mediaPlayerSprite:MediaPlayerSprite;

       

       

      public function VideoPlayer()

      {

      super();

      mediaPlayerSprite = new MediaPlayerSprite();

      mediaPlayerSprite.width = width;

      mediaPlayerSprite.height = height;

      mediaPlayerSprite.scaleMode = ScaleMode.LETTERBOX;

      mediaPlayerSprite.mediaPlayer.autoPlay = true;

      mediaPlayerSprite.mediaPlayer.addEventListener(TimeEvent.COMPLETE, onMediaComplete);

      mediaPlayerSprite.mediaPlayer.addEventListener(MediaErrorEvent.MEDIA_ERROR, onMediaError);

      mediaPlayerSprite.mediaPlayer.addEventListener(MediaPlayerStateChangeEvent.MEDIA_PLAYER_ST ATE_CHANGE, onMediaPlayerStateChange);

      addChild(mediaPlayerSprite);

      }

       

       

      public function set playlist(playlist:Vector.<String>):void

      {

      var serialElement:SerialElement = new SerialElement();

      var videoElement:LightweightVideoElement;

      for each(var url:String in playlist)

      {

      videoElement = new LightweightVideoElement();

      videoElement.smoothing = true;

      videoElement.resource = new URLResource(url);

      serialElement.addChild(videoElement);

      }

      mediaPlayerSprite.media = serialElement;

      }

       

      When flash player is in fullscreen mode and first video file is finished next video starts to play, but there is no picture. If I close fullscreen mode and then go fullscreen again, everything is all right. I've met this problem only in such installation: LG 37LE5300 connected to Acer Veriton N282G with Nvidia NG ION video card via original HDMI 1.3 cable. Windows 7 32 bit, Nvidia display drivers 257,29. In another combination everything works fine.

      So what can be a problem?