12 Replies Latest reply on Apr 27, 2011 6:12 PM by Amebr

    Application crash when saving Vista 64bit

    DotKim

      Everytime I save a project, Robohelp crashes.

      First crash:

      Problem Event Name:    APPCRASH
        Application Name:    RoboHTML.exe
        Application Version:    8.0.0.203
        Application Timestamp:    4944f3bb
        Fault Module Name:    ntdll.dll
        Fault Module Version:    6.0.6002.18327
        Fault Module Timestamp:    4cb7341c
        Exception Code:    c015000f
        Exception Offset:    0005bb4b
        OS Version:    6.0.6002.2.2.0.768.3
        Locale ID:    1033
        Additional Information 1:    fd00
        Additional Information 2:    ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
        Additional Information 3:    fd00
        Additional Information 4:    ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160

       

      Then once I click on 'Close Program' I get another crash:

      Problem Event Name:    APPCRASH
        Application Name:    RoboHTML.exe
        Application Version:    8.0.0.203
        Application Timestamp:    4944f3bb
        Fault Module Name:    kernel32.dll
        Fault Module Version:    6.0.6002.18005
        Fault Module Timestamp:    49e038c0
        Exception Code:    e06d7363
        Exception Offset:    0001e124
        OS Version:    6.0.6002.2.2.0.768.3
        Locale ID:    1033
        Additional Information 1:    60ce
        Additional Information 2:    f6d3dba282e54fd14c6bbe2bb754c59f
        Additional Information 3:    05a5
        Additional Information 4:    e8fb5962307cd9f8b56a1d85924c671b

       

      System info: Vista Home Premium, SP2, 64 bit, 4GB RAM.

      Robohelp Version: 8.0.2.208

      Other programs installed: Microsoft Office, MSSilverlight, MS visual Studio, McAfee Antivirus, Quick Time...

       

      Sometimes info is saved, sometimes it is not. If I have multiple projects open, and make changes on them, not all the changes are 'saved' but if I only have one project open, the changes are saved.

      This did not start happening until last week. Only thing different I did was put in some bookmarks on one page, I have since deleted those and i still have the issue.

      I inherited the Robohelp project and don't know much about the backbones of Robohelp. I mostly make text edits.

      Things I've tried:

      --Restarted the computer (this usually fixes things)

      --Shut down computer (usually fixes things if the restart doesn't)

      --Ran Updates (it failed (encountered a problem)on a CS4 update--Adobe update for Flash CS4Pro 10.0.2)

      --checked for broken links, said I had none.

      --Tools/reports/unused files--there are a couple of unused projects, but I can't find them (looks like they have been deleted)

       

      Any suggestions would be greatly appreciated.

      The actual solution will make my week much easier!

      Thanks!

      --kim