3 Replies Latest reply on Nov 16, 2011 4:32 AM by iugiufuygilh98giuyghlkjoi

    faultString="Send failed" faultDetail="Channel.Security.Error" url: 'http://xxxxx/flex2gateway'

    kingquattro

      Hey guys,

           My development system is a MacBook pro with ColdFusion 8 installed hooked to default apache install on mac book, with Flash Builder 4 as eclipse plugin.

       

           My production system is a Linux box with ColdFusion 8 hooked to apache install, with multiple sites.

       

           Currently everything works fine on my development machine.  But if I copy my compiled code from development to production (/export/www/xxxx/htdocs).  I get following error in the browser

       

      ----------------------------------

      Problem [FaultEvent fault= [RPC Fault faultString="Send failed" faultCode="Client.Error.MessageSend" faultDetail="Channel.Security.Error error Error #2048 url: 'http://xxxxx/flex2gateway'"] messageId="1E4987F3-0C00-3D4A-7AAC-DD35B48E320D" type="fault" bubbles=false cancelable=true eventPhase=2]

      ----------------------------------

       

      I tested http://xxxxx/flex2gateway which returned a blank page, and I think that is expected.

       

      I have also added crossdomain.xml file in the root of this site (/export/www/xxxxx/htdocs) which has following lines

       

      ----------------------------------

      <?xml version="1.0"?>
      <!DOCTYPE cross-domain-policy SYSTEM "http://www.macromedia.com/xml/dtds/cross-domain-policy.dtd">
      <cross-domain-policy>
         <site-control permitted-cross-domain-policies="all" />
         <allow-access-from domain="*" />
         <allow-http-request-headers-from domain="*" headers="*"/>
      </cross-domain-policy>

      ----------------------------------

       

      I am not a sys admin, my sys admin has never done a CF install before so both of us are drawing blank on how to resolve this.  My Google search returned solution of either addeing a crossdomain.xml file or checking to see if http://xxxxx/flex2gateway produceses a blank page.  Both of which are true in my case.

       

      I am really stuck, I don't know what else to do, and need to push this project to production asap.  Any pointer or help in the case would be awesome.

       

      Is it possible that I need to take the source code from my development machine (entire projects dir from eclipse) and compile it on the linux box?  If so how do I do that? So far I have only realied on Flex Bulider or Flash Builder to handle all of this so I have no clue where to proceed.

       

      Please help.

       

      Thanks

      Jay