0 Replies Latest reply on May 12, 2011 1:47 PM by coolguy123456

    Flash Catalyst fails to launch

    coolguy123456

      Hi, my flash catalyst randomly stopped working. When I attempt to open Flash Catalyst I am greeted by this error: http://imageshack.us/m/6/6066/errorvp.png

      The log file is so large it requires 2 .txts. Here is a small section from the first log file.

      !SESSION 2011-02-05 13:17:31.520 -----------------------------------------------
      eclipse.buildId=unknown
      java.version=1.6.0_16
      java.vendor=Sun Microsystems Inc.
      BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US
      Command-line arguments:  -os win32 -ws win32 -arch x86 -clean

      !ENTRY com.adobe.thermo.core 1 0 2011-02-05 13:17:56.072
      !MESSAGE Loading ThermoPanels from bundleentry://51/ThermoPanelsSWF/ThermoPanels.swf

      !ENTRY org.eclipse.equinox.p2.ui.sdk 2 0 2011-02-05 13:18:05.201
      !MESSAGE Could not locate the running profile instance
      !SESSION 2011-02-13 10:34:13.661 -----------------------------------------------
      eclipse.buildId=unknown
      java.version=1.6.0_16
      java.vendor=Sun Microsystems Inc.
      BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US
      Command-line arguments:  -os win32 -ws win32 -arch x86 -clean

      !ENTRY com.adobe.thermo.core 1 0 2011-02-13 10:34:38.357
      !MESSAGE Loading ThermoPanels from bundleentry://51/ThermoPanelsSWF/ThermoPanels.swf

      !ENTRY org.eclipse.equinox.p2.ui.sdk 2 0 2011-02-13 10:34:46.493
      !MESSAGE Could not locate the running profile instance

      !ENTRY com.adobe.flexbuilder.project 4 43 2011-02-13 11:17:10.830
      !MESSAGE Error deleting or modifying launch configuration "Main" while deleting or renaming a project. You may want to edit it manually.
      !STACK 1
      org.eclipse.debug.core.DebugException: Failed to delete launch configuration.
          at org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.delete(LaunchConfiguration.java:234)
          at com.adobe.flexide.launching.LaunchCleanupJob.run(LaunchCleanupJob.java:89)
          at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)
      !SUBENTRY 1 org.eclipse.debug.core 4 5012 2011-02-13 11:17:10.831
      !MESSAGE Failed to delete launch configuration.
      !SESSION 2011-02-13 12:06:13.605 -----------------------------------------------
      eclipse.buildId=unknown
      java.version=1.6.0_16
      java.vendor=Sun Microsystems Inc.
      BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US
      Framework arguments:  C:\Users\Charles\Pictures\Adobe\Website\WebSite1.fxp
      Command-line arguments:  -os win32 -ws win32 -arch x86 -clean C:\Users\Charles\Pictures\Adobe\Website\WebSite1.fxp

      !ENTRY com.adobe.thermo.core 1 0 2011-02-13 12:06:21.568
      !MESSAGE Loading ThermoPanels from bundleentry://51/ThermoPanelsSWF/ThermoPanels.swf

      !ENTRY org.eclipse.equinox.p2.ui.sdk 2 0 2011-02-13 12:06:25.057
      !MESSAGE Could not locate the running profile instance
      !SESSION 2011-02-13 14:01:45.688 -----------------------------------------------
      eclipse.buildId=unknown
      java.version=1.6.0_16
      java.vendor=Sun Microsystems Inc.
      BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US
      Framework arguments:  C:\Users\Charles\Pictures\Adobe\Website\WebSite1.fxp
      Command-line arguments:  -os win32 -ws win32 -arch x86 -clean C:\Users\Charles\Pictures\Adobe\Website\WebSite1.fxp

      !ENTRY com.adobe.thermo.core 1 0 2011-02-13 14:01:57.613
      !MESSAGE Loading ThermoPanels from bundleentry://51/ThermoPanelsSWF/ThermoPanels.swf

       

      The last section continues to repeat.

      It seems to be having an issue with my "website1" file, which I deleted, but this did not fix the problem.

      I have already reinstalled flash catalyst twice, as well as java; and searched on google. I found 2 or 3 similar porblems but none yielded any fixes.

       

      I am running Windows 7 32bit and have Adobe CS5 Design Premium.