1 Reply Latest reply on May 18, 2011 11:50 PM by Anirudh Sasikumar

    Export Release Build Flash Builder 4.5 fails to load over the web.

    jackviers

      Exported Release Build Application fails to load over the web.  You can reproduce using the following steps:


      1. Create New Flex Project in Trial Flash Builder 4.5.
      2. Use the default Flex 4.5 sdk.
      3. Configure as a web application.
      3. Place the following MXML code in the main application file:
      <?xml version = "1.0" encoding = "utf-8"?>
      <s:Application xmlns:fx = "http://ns.adobe.com/mxml/2009"
      xmlns:s = "library://ns.adobe.com/flex/spark"
      xmlns:mx = "library://ns.adobe.com/flex/mx"
      minWidth = "955"
      minHeight = "600">
      <fx:Declarations>

      <!-- Place non-visual elements (e.g., services, value objects) here -->
      </fx:Declarations>

      <s:TextArea text = "Hello World!" width = "100%" height = "100%">

      </s:TextArea>
      </s:Application>


      3. Save the main application file and Export Release Build to bin-release.
      4. Place all files in bin-release on IIS web server in a web accessible location.
      5. Go to the web accessible location in any browser with newest flash player and view the application's html page.
       
      Actual Results:
      Flash movie appears blank. Context menu shows Movie Not Loaded. Network traffic shows application main swf downloaded. Framework dependent swfs not downloaded.
       
      Expected Results:
      Movie loads. Hello World! appears in text box. Context menu does not show Movie Not Loaded. Framework dependent swfs downloaded.
       
      Workaround (if any):
      Deploy on an Apache web server.

      The tests were run on IIS 7.x (7.0 for one, and 7.5)
      Flex application was built using Flex 4.5.0 SDK pre-bundled release (built-in flex 4.5 with Flash Builder 4.5 trial) on Mac OS X 10.6.7 (10J869)
      Flash Player 10.3.181.14

      Example failing website:
      http://staging.ibenergy.com/Test.html

       

      Any idea as to why my exported release build fails? Any help would be appreciated.