3 Replies Latest reply on Jun 10, 2011 10:14 PM by alamata

    NativeProcess ok in debug but not in build [shocked]

    alamata

      Hey,...

       

      here is my trouble,...

       

      i work with native process

       

      everything is alrigth in de debug mode in the flex IDE

       

      but when i run the .air the native process don't start,...

       

      here the code for the native process,...

       

      ""

      var file:File = File.documentsDirectory;
                                  //file = file.resolvePath("YTplayeurSEUL");
                                 
                                  file = file.resolvePath("YTplayeurSEUL/YTplayeurSEUL.exe");
                                 
                                  var nativeProcessStartupInfo:NativeProcessStartupInfo = new NativeProcessStartupInfo();
                                  nativeProcessStartupInfo.executable = file;
                                 
                                  var args:Vector.<String> = new Vector.<String>();
                                  args.push("1dp2Wx06m3E");
                                  nativeProcessStartupInfo.arguments = args;
                             
                                 
                                  var process = new NativeProcess();
                                  process.start(nativeProcessStartupInfo);

       

      ""

       

       

      i dont understand what is wrong,...???

       

      i have tried a lot things but with no success,...

       

      in the debug all is OK

       

      but with the build NOTHING

       

      what is the porblem,...???

       

      can you help me,... ?

       

      thansk for you comprehension,...