2 Replies Latest reply on Oct 3, 2011 12:58 PM by jnojr

    Flash Builder 4.5 Silent Install fails when created with Application Manager Enterprise Edition

    ThePhoenix62

      I'm trying get FB 4.5 to installation in silent mode ( on Win 7 64bit ) using the Adobe Application Manager Enterprise Edition. Installed the tool on Win 7 box, and rattled through Dreamweaver, InDesign, and several others without incident. When I got to FB 4.5, nothing that I try seems to work. I set up MSI logging and it I get the following at the very end of the log - and its conisistant, regardless of what I've tried.

       

      ---------

      Action ended 9:20:23: PublishFeatures. Return value 1.
      Action start 9:20:23: PublishProduct.
      Action ended 9:20:23: PublishProduct. Return value 1.
      Action start 9:20:23: InstallFinalize.
      CustomAction CADeploy returned actual error code 1603 (note this may not be 100% accurate if translation happened inside sandbox)
      Action ended 9:20:50: InstallFinalize. Return value 3.
      Action ended 9:20:51: INSTALL. Return value 3.
      MSI (s) (24:70) [09:20:51:110]: Product: Adobe Flash Builder 4.5 Silent -- Installation operation failed.

       

      MSI (s) (24:70) [09:20:51:110]: Windows Installer installed the product. Product Name: Adobe Flash Builder 4.5 Silent. Product Version: 1.2.0000. Product Language: 1033. Manufacturer: Adobe Systems Incorporated. Installation success or error status: 1603.

       

      === Logging stopped: 6/23/2011  9:20:51 ===

      ---- END of Log ----

       

      Any suggestions on how to get this one to deploy in silent mode?

       

      Thanks... TP62