12 Replies Latest reply on Aug 5, 2011 1:28 PM by Smexzeh

    After Effects error: crash occurred while invoking effect plug-in “Looks” URGENT!

    Smexzeh

      My name is Tyler and i'm a Mult-Media Editor in training. Just recently meaning just this project i've been getting this error "After Effects error: crash occurred while invoking effect plug-in “Looks”." every time i try to render. If i try to remove the clip where it messes up and replace it with another it will just mess up in another spot.

      Screen Shot Here:http://gyazo.com/794429fd1091973c8a296a27d2af6fab.png

       

      Information:

      AE: After Effects CS5 (64-bit)

      OS: Windows Home Premium (64-bit)

      RAM: 8gb

      Processor: 1st Gen. i7 Quad-Core

      Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 320

      Updates: Installed All Updated For Adobe Products

      Source Footage: Call Of Duty: Modern Warfare 2 @ 60fps using UT Video Codec YUV 420

      Worked Before? Yes

      Open GL: My open gl is not enabled

       

      I've read other forums and watched tutorials. I've already done the following. (Not in order used)

      1. Downgrade Magic Bullet Looks from 1.4.3 to 1.4.2 (Didn't Work)

      2. Upgrade Magic Bullet Looks to MBL 2.0 from Magic Bullet Suite 11 (Didn't Work)

      3. Uninstall my gfx card and re-install it with the newer version (Didn't Work)

      4. Reset AE preferences by pressing alt+shift+ctrl on the shortcut (Didn't Work)

      5. Change render settings from H.264 -> .AVI (Didn't Work)

      6. I've deleted "AE_OpenGL" from my After Effects folder (Didn't Work)

       

       

      My Composition:

      http://gyazo.com/53c7a2789a752cfba7e908bed31d7c01.png

      http://gyazo.com/da0cacaf4ef6d7e3276b6aa45b77da79.png

       

      The look file is not that complex but i don't know if it'll help but there it is.

      Look File Settings:

      http://gyazo.com/25346bb318edadc54e09273977964c7d.png

       

       

      I've never had this problem before and hope that someone has a solution to this problem... if so please post an answer. I don't know if its because i put the plug in on all of my clips and then made an adjustment layer with another Magic Bullet Looks or if it's my clips fault but i just dont know what to do.

       

      -Tyler